top of page

Ponents de Camins Conscients 2016

Aquests vàren ser els ponents i les activitats de l'any 2016:

Fotos de l'event

JUANMA ANMAK, Granollers

"M'agrada pensar, que sóc un creador d'il·lusions sonores i un compositor d'emocions...."

"La Música és molt més que un producte comercial, un passatemps, plaer o forma artística. La Música és una força universal, és el principal mitjà per a despertar l'ànima"

Apassionat de la música desde molt petit, en Juanma va començar amb un teclat petit casiotone, li van seguir els sintetitzadors i composicions cada vegada més professionals. I en paral.lel va descobrir el potencial terapèutic que pot arribar a tenir el so en el seu estat més pur. A causa d'aquest interès cada vegada més gran va estudiar, entre altres tècniques, Sonoteràpia i massatge sonor. Així va crear el seu CD més terapèutic anomenat "Freqüències SOLFEGGIO Sagrat" en el qual s'utilitzen afinacions, tons purs, intervals harmònics i freqüències per tal d'equilibrar, harmonitzar i fer vibrar el nostre cos a un nivell més elevat.

Juanma té una àmplia formació musical. Va estudiar òrgan clàssic, solfeig, piano, Teràpies del So, Musicoteràpia, Sonoteràpia, Massatge Sonor, Bols Tibetans i de quars, Diapasons Terapèutics,...

Va ser aprofundint en el so i les seves vibracions com va arribar a conèixer les ones que vibren a infinites freqüències cambiants i que va denominar " Energía".


Actualment el seu treball està enfocat en l'apassionant món de les vibracions i freqüències, i les seves aplicacions a nivell terapèutic. I d'altra banda, en la composició fusionant el so més ancestral i antic amb el més modern i avançat. A més de realitzar eventualment concerts de Bols de Quars, Bols Tibetans i altres instruments, formació i tallers sobre Sonoteràpia, i venda del material i les eines que podem utilitzar en l'àmbit de la Teràpia de So, com poden ser bols o diapasons terapèutics.
 

La seva discografia té 4 cds e intervencions sonores a recopilatoris.  I l'any 2014 va publicar el seu llibre "Freqüències i Sons Sagrats". Sobre la música, el so i la vibració com a elements per a la transformació i la sanació. Amb informació sobre els usos i aplicacions de les diferents eines sonores.

Concert: “Viatge Sonor" amb cuencos tibetans, cuencos de quars i altres instruments

 

AQUESTS CONCERTS SÓN TOTA UNA EXPERIÈNCIA SONORA i SENSITIVA ...UN APASSIONANT VIATGE A TRAVÉS DEL SO ...

 

El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d'ona determinada.

Nosaltres som éssers que també vam vibrar a diferents freqüències, cada òrgan, cada cèl·lula del nostre cos vibra amb una freqüència de ressonància s'especifica, per tant som éssers sonors, som vibració, som So.

Partint d'aquesta base, en aquests concerts es fan servir diferents instruments i elements sonors les vibracions harmonioses ressonen en nosaltres, com poden ser els Bols Tibetans, Bols de Quars, Diapasons amb diferents freqüències, pals de pluja, buthang, cròtals, campanes tubulars, sansula , etc ...

La manera més simple i directa de comunicar-se amb les cèl·lules és a través de les vibracions.
Es tracta d'exposar l'organisme a vibracions intencionades i harmonioses. A través dels estímuls sonors es transmet informació al nostre cos i fa que aquest "Re-Soni" amb aquestes vibracions i freqüències.

Després d'un concert vibracional amb sons harmònics i freqüències específiques la gent se sent renovada i en pau ... equilibrada física, emocional i espiritualment.

Dades de contacte:

 

http://www.anmakmusic.com/

MARIA IGLESIAS, Sant Carles de la Ràpita

Coach, màster-trainer en PNL i acompanyant en Psicosomàtica Clínica. 

Treballa amb les persones en els seus processos de millora personal, tant a nivell emocional, físic i/o psicològic, acompanyant-les per a crear punts d'unió des d'on està la persona ara, fins on vol arribar.  Experta en canvis. Li agrada escriure i organitzar activitats per a major benestar social.

Taller pràctic: “Millorar la comunicació amb la PNL”

 

PNL - Programació Neuro-Lingüística:

Són recursos per a millorar la comunicació amb un mateix/a i els altres. La PNL utilitza models útils per aconseguir més benestar. Les persones construim un model mental que utilitzem per a funcionar en la vida. Quan no aconseguim viure una vida feliç, hem de canviar alguns comportaments per aconseguir resultats diferents. Ment, emocions i comportaments estan íntimament lligats i és així com funcionem. 

 

En este taller pràctic, treballarem amb els canals de comunicació visual, auditiu i cinestèsic per a millorar la comunicació amb els altres. A vegades tenim dificultats per a que arribe el nostre missatge, de la manera adequada, a la persona adequada, en el moment adequat. D'una manera divertida, vorem com podem canviar el nostre missatge, per aconseguir millors resultats. També observarem el poder dels nostres pensaments i com influencien en la nostra vida, amb exercicis pràctics.

Dades de contacte:

 

Tel. 606 32.08.54

mariaiglesiaspnl@yahoo.es

www.mariaiglesiasbienestar.blogspot.com

Facebook: Maria Iglesias

PILAR CENTELLES, L'Aldea

Com a farmacèutica sempre m’ha preocupat la salut de les persones i la fitoteràpia ha estat un territori molt estimat i conegut per mi. Actualment, després d’ampliar el meu coneixement cap a la connexió cos-ment-emocions amb formació en somatoteràpia, uneixo tota l’experiència professional i l’interès de la societat cap a l’ús de les plantes medicinals impartint cursos i tallers sobre el tema, amb el propòsit d’ampliar la visió que tenim de la malaltia, i anar cap a una visió psico-somàtica i que impliqui l’ésser humà complet, com a entitat física, emocional, mental i espiritual que és.
També en el marc de la salut, imparteixo tallers amb la Escuela Cuerpo y Esencia sobre Salut i Respiració Conscient.
D’altra banda, atenc consultes individuals a l’espai Lilah, per acompanyament en transtorns diversos, tant físics com emocionals o de caire més espiritual. I condueixo grups de moviment corporal conscient i meditació; també grups de dones, amb un treball basat en els missatges i instruccions dels contes del llibre “Mujeres que corren con lobos" 

Taller pràctic: “Experimentant Les plantes medicinals com remeis per l’ànima" (màxim 30 persones)

 

Usarem els 5 sentits per experimentar amb algunes plantes medicinals i combinar-les per crear cadascú la nostra tisana individualitzada.
Després compartirem la vivència i dialogarem sobre el paralel.lisme entre cada remei vegetal i l’actitud psico-emocional relacionada i que acompanya en el procés del malestar i/o la malaltia… i també el de sanació.

Dades de contacte:

Tel. 696 449 454
pilar@remeisperlanima.com
www.remeisperlanima.com
Espai Lilah, C/ Vilanova, 14 43896-L’Aldea

JESSICA CHELLUN, Vinaròs

"Mis primeros pasos por este camino fueron dados hace más de 10 años, donde enseguida conecté con todo lo que abarca esta increíble forma de vivir. Pero no fue hasta que viajé a la India por primera vez, que experimenté mi gran despertar espiritual, y desde entonces, para mí, ya no existe otra manera de vivir que no sea el del camino de la conciencia.

 

Desde hace 8 años, cuando tengo la oportunidad viajo a India, donde asisto a diversas escuelas de yoga, meditación, y técnicas energéticas, realizo voluntariados con personas con discapacidades en Calcuta siendo colaboradora directa del proyecto solidario de Mudra’s Love.

 

Soy Terapeuta de Reiki, Monitora de Pilates y me forme en masaje Tibetano.

 

Fui bailaora profesional de Flamenco durante 12 años, lo cual amé durante el tiempo que le dediqué. El baile me sirvió para tomar conciencia de mi cuerpo desde una temprana edad, reforzó mi autoestima y me permitió expresar mi pasión más profunda; a día de hoy disfruto del baile como una expresión libre de energía y amor, permitiéndome realizar mi práctica de yoga en movimiento y fluidez.

 

Nací en Inglaterra, mi madre es española y mi padre de Isla Mauricio, con raíces del sur de la India. He tenido la bendición de crecer en una gran familia multicultural donde he podido mamar sus diferentes costumbres, lo cual me ha ayudado a ser una persona muy flexible y variada.

 

Hoy me dedico a enseñar una de las técnicas más antiguas y beneficiosas del mundo, sintiéndome muy agradecida por tener esta oportunidad y por poder compartir lo que voy aprendiendo por el camino.

 

Para mí, Yoga es y está, en cada paso que damos. Es ver la felicidad en la sencillez de las cosas, abrazar la vida con alegría e ilusión, aprender a  vivir con conciencia.

Es una maravillosa técnica que nos permite realizar el viaje más importante de nuestra vida, el viaje hacia nuestro interior.

 

Doy Gracias por estar en este camino, por tener la suerte de estar conociendo a tantas lindas almas y seguir aprendiendo cada día un poco más”

SAT NAM

Pràctica: “Kundalini yoga (màxim 50 persones) 

 

Kundalini Yoga es la ciencia, el arte y la tecnología que permite que uno pueda acceder a utilizar su máximo poder creativo para elevar su conciencia.

El arte del Kundalini Yoga y la meditación fue desarrollado hace más de 5000 años en la India, donde sus sabios probaron y perfeccionaron de forma sistemática los movimientos, posturas, sonidos y respiración precisos que activan distintas partes del cuerpo y el cerebro para así producir resultados específicos. 

Fue en 1969 cuando estas enseñanzas sagradas son traídas a occidente por primera vez por el maestro Yogui Bhajan, siendo practicado hoy, por miles de personas.

Esta práctica de yoga consiste en ejercicios o posturas (Asanas) con ejercicios especiales de respiración (Pranayamas), gestos con dedos y manos (mudras), contracciones corporales (Bhandas) y canto de mantras (cantos ancestrales) y Meditación.

YOGA quiere decir UNION; Unión de Cuerpo, Mente y Alma y con ello la unión de nuestra conciencia infinita con la Conciencia Universal.

Los beneficios del kundalini yoga, como de cualquier otra práctica de yoga son numerosas, entre las más conocidas: mayor flexibilidad corporal, mejorara de la alineación, una columna vertebral fuerte y sana, ampliación pulmonar, alivio de tensiones y estrés por lo que se tiene más paz interna, mejorar del sistema inmunitario, aumentamos nuestra energía, aprendemos a relacionarnos mejor, despertamos nuestra intuición; Vivimos con más conciencia.

Si ya has practicado yoga, seguro que ya has saboreado su magia y si aún no, te animo a que te hagas el mejor regalo que te puedes dar a ti mismo; parar y escucharte.

Con la práctica del yoga aprendemos herramientas que nos ayudan a escuchar nuestro cuerpo, a observar nuestra mente y sentir nuestras sensaciones, con ello aceptando nuestras emociones,  lo que nos permite conectar de una manera muy especial con lo que ocurre dentro de uno mismo.

Si aprendemos a escucharnos, a entendernos y saber gestionar que y como funcionamos, estaremos más en equilibrio y con ello en armonía.

Como dice Yogui Bhajan:“Kundalini Yoga es un método para volverse nada, para que todo pueda fluir a través de ti”.

Desde aquí te invito a que no creas mis palabras sino que vengas a experimentarlo por ti mismo.

Dades de contacte:

Tel. 620 69 31 84

jessychellun@hotmail.com 

INMA IBAÑEZ, Sant Carles de la Ràpita

Inma Ibañez (Saragossa, 1966) és Yogui amb més de 18 anys d'experiència. Titulada com a Professora de ioga, meditació i filosofia de Swami Sivananda per l'Escola Ioga Studio de Barcelona, ha passat llargues temporades de retir en diferents centres de la Península així com a l'Índia i Mèxic.

Va començar la seva pràctica de ioga a l'any 2000 en Ioga Center. Va iniciar el curs de professora tres anys més tard en Ioga Studio, amb Xavier Solà i Pilar Ruberte.

Durant el curs 2003-2004 va assistir a les classes de formació de Soma (Xavier Satrústegui) a l'escola Whyrt. Allà va ampliar els seus coneixements de ioga i psicologia. També va aprofundir en la filosofia esenia i va aprendre Reiki i Disseny Humà.

Inma va estudiar a la prestigiosa Escola Sadhana, amb els professors Carlos Fiel i Arjuna. Des de l'any 2005 imparteix classes particulars de Hatha Ioga, meditació i filosofia oriental.

Els seus alumnes afirmen que la seva manera d'ensenyar aporta "seguretat, calma i alegria".

 

Pràctica: “Hatha Yoga amb Vinyasa. Anatomía en moviment" (màxim 50 persones)

Existeix l'aval científic per dir que practicar ioga té grans beneficis per a la nostra salut, tant físics com mentals.
La pràctica habitual d'una rutina de ioga augmenta la flexibilitat i enforteix els músculs del nostre cos, millora l'equilibri, millora la funció immunitària, millora la funció pulmonar, millora el retorn venós i la circulació limfàtica, millora la resposta de relaxació del sistema nerviós , disminueix els nivells de l'hormona de l'estrès, disminueix la pressió arterial, millora els nivells de colesterol i triglicèrids i en molts casos redueix el dolor i la quantitat d'analgèsics consumits (per exemple en moltes lumbàlgies).

El hatha ioga és el control del cos i de la ment. L'estructura d'una classe de ioga presenta totes les millores abans descrites, a més de millorar la capacitat de concentració. Aconsegueix allargar la respiració amb els beneficis que això suposa i, aprens a alinear la postura i la columna vertebral. El resultat es reflecteix d'una manera clara tant a nivell mental com emocional. Quan es manté una ásana i després es practica la contrapostura, els músculs principals s'estiren i s'enforteixen, això crea to, així com flexibilitat.

En ioga, el primer significat de Vinyasa és "unió de respiració i moviment". La tradicional salutació al sol és un exemple d'això, cada moviment va unit a una part de la respiració: per exemple, inhalem elevant els braços cap al cel; exhalem doblegant-los des de la cintura i portant els braços a terra. Com a norma general, la inhalació es correspon amb moviments d'obertura; i tanquem o flexionem a l'exhalar. Quan el practiques, pots sentir que gairebé sorgeix de forma natural, es tracta de facilitar els moviments respiratoris: obrint al inhalar per utilitzar tota la capacitat dels nostres pulmons, i tancant  al exhalar per facilitar el buidatge.

Vinyasa són també les transicions que es fan entre postures mantingudes, com els moviments que hi ha entre les diferents asanes. S'utilitzen per mantenir la concentració (en lloc de passar d'una asana a una altra sense més), i també per equilibrar l'efecte d'una postura, neutralitzar i preparar-se per a la següent. Aquests moviments requereixen energia, i ajuden a produir calor interna, el foc (agni) purificador.
 

Dades de contacte:

Tel.: 649902552 

actosypalabras@gmail.com 

www.actosypalabras.com

www.actospalabras.blogspot.com

MANEL SALTOR CAMERO, Les Cases d'Alcanar

Sóc professor de meditació Vipassana i Mindfulness, al que em dedico com a professió i exclusivament.
Vaig començar a practicar meditació Budista a l'edat de 24 anys, realitzant múltiples recessos en temples Budistes, assistint a xerrades, tallers, cursos, formacions, ... de filosofia i psicologia Budista, i meditació Samatha i Vipassana, viatjant diverses vegades a l'Índia ia altres països asiàtics. L'any 2000 vaig iniciar un gran viatge al voltant del món, una part en bicicleta, vivint i treballant en diferents països d'Àfrica, Amèrica i Àsia. En aquest període va ser quan vaig començar a fer classes de meditació Mindfulness i Vipassana de manera regular al Senegal, Brasil, El Salvador (Amèrica Central), i Tailàndia. En 2008-2009 vaig estar vivint en un retir perllongat al monestir de Suan Mokh (Sud de Tailàndia), estudiant i practicant amb els deixebles de Ajaan Buddhadasa (monjo Budista Tai, considerat un dels 6 mestres de Vipassana més importants del món, fundador del Monestir Suan Mokh) l'essència del Mindfulness i de la meditació Vipassana, la psicolología i la filosofia Budista. També en aquesta època intercale meus estudis i pràctiques amb l'ensenyament de Vipassana i Mindfulness que impartia a escoles de primària i secundària gestionades pel temple de Suan Mokh, amb l'ajuda dels meus mestres, i en l'International Dhamma Heritage, el centre d'estudis i recessos de meditació Vipassana per a estudiants internacionals que depèn del Monestir de Suan Mokh.
Des de l'inici, he estat involucrat en la investigació i estudi continu de diferents disciplines i matèries relacionades amb la ciència de la ment i la consciència, filosofia, psicologia, neurologia, física ... amb l'objectiu d'anar alimentant i millorant tant el mètode, com els continguts i les pràctiques a realitzar durant el curs. Actualment em dedico a impartir cursos de formació i tallers de Mindfulness i meditació Vipassana en diferents llocs d'Espanya i en diferents formats, tant setmanals com de curt recorregut, un nombre de sessions en concret amb uns objectius específics.

 

Pràctica: Mindfulness

 

Parlarem primer de com funciona la nostra ment i els seus condicionants, el sistema de com percebem  el mon tant interior com exterior, els 8 sentits, i de com la meditació i l’estat Mindfulness (plena atenció) pot reconfigurar la relació que tenim amb aquest  sistema perceptiu, modificant els patrons, mapes neuronals i les seves connexions sinàptiques (Neuroplasticitat). I parlarem de com el vipassana (visió profunda) ens porta cap a ser testimonis,  des del fons de la consciència, de l’espectacle  que es produeix davant nostre cada instant de la nostra vida, a nívell físic, emocional, mental i relacional. És la realitat última.

Al final de la xerrada realitzarem un experiment-pràctica de l’estat Mindfulness,  per poder conèixer des de l’experiència subjectiva què és l’atenció plena,  i farem una pràctica de iniciació a la meditació mindfulness.

 

Dades de contacte:

tel.665 81 40 87

manelsaltor@gmail.com

www.llunaholistica.com/

ANGELINA NOE, Amposta

 

Facilitadora de Bioenergética: processos somàtics. Participant de la dansa dels 5Ritmes.

 

Facilitadora del perdó per "La Escuela del Perdón de la Asociación Conciencia", estudiant de "Un curso de Milagros" i ensenyaments "No-dualistes" 

 

Tot el viscut en el meu camí em va portar a escoltar dins meu, pel que vaig descobrir que cada via de treball personal que tries és una proposta, un romanç en tota regla, amb totes les seves fases, promeses, proves ... parlo avui de camins en què el cos s'expressa, d'experiències subtils allotjades en els músculs, de renéixer de nou a la vida més enllà de les idees...Suposo que em vaig enamorar i vaig descobrir que la dansa em fa lliure.

Tota la meua búsqueda espiritual va cessar, quan vaig trobar el camí del perdó i aquí vaig deixar de buscar, ja que vaig sentir la funció de la meva vida: "He vingut a desenvolupar la confiança en l'Amor". Pel que me vaig adonar que totes les meves experiències han de ser sentides sense por, sense culpa...perquè sóc totalment innocent e inofensiva, ja que l'Amor no exclou a ningú, perquè es el fil de llum conductor e invisible que ens uneix a tots com a germans que som en la Unitat de l'Amor.

Gràcies, anem tots junts, el camí es amable i amorós.

 

Me va sortir de l'ànima aquest escrit sobre la dansa i m'agradaria compartir-lo:

 

Mi Meditación, Mi Oración, Mi Plegaria.

 

" La danza, Oooh si!!. Danzar mis miedos, mi rabia, mi tristeza y mis alegrías es crear espacio en mi interior, poner mi atención en mi cuerpo donde creo ese espacio donde todo es posible, donde mi Ser le dice a mi Corazón que baile, que sienta en cada movimiento de mi cuerpo la liberación del dolor y la libertad de sentir que en cada paso de baile la vida fluye y que en medio del caos el Amor me libera llevandome  a la libertad sin miedos, sin idas ni venidas, permitiendome elegir de nuevo la Paz que Soy, encontrandome con mi brújula el sentir: Oooh Si!!!, Mi Danza Sagrada."

 

Pràctica: Dansa dels 5 ritmes ( de Gabrielle Roth). Moviment cap a la Consciència.

 

Us proposo fer una passejada pel mapa dels “5 Ritmes” (Fluit, Stacatto, Caos, Líric i Quietud).

És una dansa lliure i conscient, on el moviment s'expandeix, l'esperit s'activa, la bellesa floreix i la creativitat sorprèn a cada moment. No és necessària experiència. Solament has de portar roba còmoda i ganes de ballar. Contarem amb la col.laboració del DJ Mycle, especialitzat en melodies indie & alternatives

 

Dades de Contacte:

Tel.605990774

Arcadenoe11@gmail.com

ENRIC MAYALS, Sant Carles de la Ràpita
 

Soc massatgista des de l’any 1993. M’haig format en diversos centres, entre ells els més importants son l’Escola de Massatge Manual del Dr. J. Sagrera Ferrándiz i el Heipraktiker institut on vaig estudiar reflexologia podal

Estic diplomat en Naturopatia per l’Escola d’herbolaris i dietètica de Catalunya i haig estudiat Aromateràpia amb perfumistes i aromatòlegs com el  Sr. Joan Cano i El Sr. E. Sainz Bascuñana.

Tots els coneixements adquirits, tant en aromateràpia i fitoterapia com en gran varietat de tècniques manuals ha sigut per aplicar-ho al massatge i millorar-ne la seva eficàcia a l’hora de alleujar el dolor i reduir el patiment de totes aquelles persones que han confiat amb mi durant tots aquets anys.

 

Sessions individuals: Massatge amma d’esquena i massatge craneofacial  ayurvedic “Shiro Abhyanga” o “Champi”

 

Massatges en cadira o assegut amb una durada de aprox. 15 min per persona. El usuari no es tindrà que treure la roba.

 

Dades de contacte:

Tel.: 649008539

slayam68@hotmail.com

Centre: Essencial - C/Marqués de Valterra, 83, entlo. 3ª - La Ràpita

 

JORDI VILLALONGA, Les cases d'Alcanar

 

Mestre de taichi amb una formació de més de 23 anys en aquest art marcial. 

En l’actualitat resideix a les Cases d’Alcanar, te 40 anys.

Es president de l’Associació de Tai-chi – Ioga – Pilates d’Alcanar, on imparteix classes de tai chi desde la seva fundació l’any 2008.

Desde l’any 2008 també imparteix classes de tai chi al Maset de Sant Carles de la Ràpita.

Es membre del Club Esportiu Sala Esgrima Amposta on rep classes de tai chi chuan estil tradicional chen i aikido del seu mestre Fidel Font desde l’any 1993

Ha competit en esgrima durant 10 anys (del 1996 fins al 2006)

 

Pràctica: Tai Chi Chuan (aquesta activitat es farà a l'aire lliure a la gespa del Parc del Garbí)

 

El Tai Chi Chuan es un art intern. La seva transmissió es directament de mestre a alumne. Te uns principis universals que et permeten sabé que es el teu cos, com funcionen les seves energies i quina es la seva força oculta.

El taller anirà dirigit per a la comprensió d’uns principis, que aporten als practicants :

  • Força interna per enfrontar-se a les pors que ens limiten.

  • Acceptar la mort com un pas natural de la vida.

  • Moure’t amb els canvis en la immediatesa.

 

Anirà dirigit a persones de edats compreses entre els 16 anys i els 50 anys, amb la ment molt oberta i capacitat de comprensió.

Es faran exercicis per parelles, i serà convenient portar roba còmoda i calçat amb sola fina.

 

Dades de contacte:

Assoc. Taichi-Ioga-Pilates Alcanar - c/Aspirantat Sant Jordi, 5 baixos 

tel.680757445

jordivillalonga@hotmail.com

 

CARME SABATÉ, Jesús

 

Carme Sabaté es facilitadora certificada de PSYCH-K® Avançat. Formadora/facilitadora Tapping  EFT i Ho’oponopono. Monitora Meditació Integral. Terapeuta de Reiki.  Facilitadora Sana Tu Vida ®Louise L. Hay

Atén consultes individuals com acompanyant en processos de creixement personal. En aquests moments  imparteix  tallers de Tapping EFT i de Ho’oponopono compartint unes eines que els últims anys  li han permès recuperar el seu poder personal.

“Venim a la vida a créixer, a desenvolupar els nostres talents i màxim potencial. Quan decidim assumir la responsabilitat, fer les paus amb nosaltres mateixos i viure d'acord amb els principis bàsics som imparables.”

 

Xerrada/Taller de:  TAPPING EFT

 

En aquest taller tindràs l'oportunitat de conèixer i practicar aquesta potent tècnica d'alliberament emocional.

Compartirem una sessió en la qual aprendràs a alliberar-te de L’ESTRÈS.

Tapping EFT és una eina per desfer desequilibris i bloquejos energètics i et permet superar temors, fòbies, inseguretats, dols, pèrdues, problemes econòmics, de relacions, de salut, bloquejos, conflictes de parts, creences limitants, …

Excel·lent també per treballar amb nens/es. Els costa dormir, problemes a l’escola, hiperactivitat?

Deixa de preocupar-te  i OCUPA-TE’N! 

 

Dades de contacte:

Espai Namasté - C/ Sant Isidre, 22  - Jesús 43590    

Telèfon: 637048781

A/e: carmesabate@msn.com

Web: www.carmesabate.com

 

IRA VONNEGUT, Alcanar
 

Des de 1998 estic practicant amb entusiasme el tai-txi (Taijiquan), el Qigong (Chi Kung) i la meditació Vipassana amb diversos mestres: Tew Bunnag (Tailàndia), Mei Cid (Catalunya), Juanolo Gutiérrez (País Basc) i Manel Saltor (Catalunya).
En el present estic cursant la formació com a professora de Qigong a l'Escola "Ona de Jade" (Catalunya) amb Xènia Ros i Véronique Piguet.
A més em dedico a la consultoria de Feng Shui, realitzant estudis de Feng Shui, Neteges Energètiques d'espais (Space Clearing) i Estudis geo-electro-biològics a Catalunya, Espanya, Àustria i Alemanya.

 

Pràctica: “Qi Gong (Chi Kung)" (aquesta activitat es farà a l'aire lliure a la gespa del Parc del Garbí)

Qi Gong és un sistema holístic que coordina la postura del cos, el moviment, la respiració i la meditació. S'utilitza per a la salut, l'espiritualitat i l'entrenament d'arts marcials. Té les seves arrels a la medicina xinesa, la filosofia taoísta i les arts marcials. 

L'objectiu central al Qigong és restaurar, promoure i mantenir el Qi existent al cos, és a dir enriquir l'organisme amb energia vital i equilibrar el flux del Qi. Així la pràctica reforça la salut i el benestar físic, emocional i mental.
Els exercicis de Qigong consisteixen en moviments fluids que es fonen un a l'altre i que obren els canals d'energia - els meridians - i treballen els centres energètics del cos. El cos es posa flexible i àgil i es calmen les emocions i la ment. S'estableix el sentiment de satisfacció, relaxació, tal com el de vitalitat.
El taller està obert per a persones de qualsevol edat. La pràctica inclou exercicis de respiració, de moviment i de concentració.

 

Dades de contacte:

Tel.: 977261289 / 622476710 

iravonnegut@goodandgreen.de

www.goodandgreen.de

YUBITZA BRITO, Sant Carles de la Ràpita
 

Yubitza Brito neix en 1982 en un poble de Tarragona anomenat la Ràpita.

Degut a una infancia de pares separats, amb un pare ausent i una mare amb massa pors la porten a sostenir profundes carencies emocionals i a no confiar en ningú, ni tan sols en ella mateixa.

Durant part de la seva infància i juventut es va mantenir en una búsqueda constant de la felicitat i del sentit de la vida.

I com la vida es meravellosa i sempre et dona el que necessites, als seus 26 anys va posar al seu camí a una senyora que amb les seves sàvies paraules va produir que la seva consciència s’obrís de part en part.

Aquelles paraules van provocar un gran impacte a la seva ment, perque en un moment va tambalejar tota la seva realitat i sistema de pensament.

Aquelles paraules van ser: "la felicitat no esta fora de tu, la capacitat de ser feliç es un atribut que portes a dintre, es una capacitat intrínseca del teu ser. No fa falta buscar-la, ja la tens. Només cal que aprenguis a deixar-la sortir

A partir d’aquest moment va començar un viatge sense retorn al seu interior, amb la finalitat de lliberar-se de les pors de la ment i sanar la seva vida per a trobar la pau.

Tot aquest viatge l'ha complementat amb teràpies, tallers, cursos i formació en hipnosis, registres akàshics, meditació, master en comunicación espiritual… encara que la seva màxima sabiduria l'ha adquirit de la seva propia experiència i aprenentatge com a caminant d’aquesta vida.

Yubitza ha fet d’aquesta filosofía la seva forma de ser i actualment es terapèuta holística i formadora en creixement personal i espiritual a través de cursos, tallers, conferències… ja que la seva labor es transmetre i divulgar aquest missatge per a que com ella la humanitat obri el cor.

Xerrada-Pràctica: “Aprendre a Canalitzar"

En aquesta conferència comprendrem que es la canalització i com podem portar-la a la pràctica amb una meditació guiada canalitzada i un petit exercici col.lectiu.

La canalització es una de les heines més poderoses a la que pot accedir qualsevol persona de manera conscient i continua. Es a dir, que no es necessari tenir ninguna capacitat especial per poder utilitzar-la tal com ens han dit tota la vida.

Aquesta pràctica et dona la capacitat de descubrir tot el teu món intern gracies a la connexió que s'aconsegueix amb el teu propi guia espiritual i éssers de llum que ens acompanyen en el nostre dia a dia encara que els nostres ulls no els percebin.

Quan aprenem a canalitzar tot es torna més màgic al nostre voltant, ja que la canalització ens permet veure i viure la nostra vida desde un altra percepció, desde un altra visio i desde un altra vibració, més elevada i més sutil.

Practicar la canalització t'aporta pau interior ja que es una forma de conectar amb la teva font, amb la teva creativitat i sobretot amb el teu cor.

 

Dades de contacte:

info@mentesanavidarica.com

http://mentesanavidarica.com/

https://www.facebook.com/naturaivida.yubitza

https://www.facebook.com/naturaivida.yubitza

CRISTINA GÓMEZ, Horta de St.Joan
 

La seva primera classe de yoga amb 21 anys li va tocar el cor, i des de llavors ha anant aprofundint en aquesta tècnica fins a convertir-se en la seva millor companyera dia a dia.

Cristina té una àmplica experiència de més de 15 anys dintre del món del yoga. 

En destaquem l'any 2004 en que  es va formar com a professora de yoga de la filosofia de Swami Sivananda a l'escola Yoga Studio de Barcelona.

L'any 2006 va viatjar a l'Índia per realitzar una formació intensiva de yoga Iyengar.
A l'any 2007 va realitzar un curs de yoga per a nens al centre Childplay Yoga amb Gurudass Kaur.
A l'any 2008 va realitzar una especialització de yoga terapèutic a l'Escola de Formació en yoga terapèutic.
I a l'any 2009 va realizar un curs de yoga Dinàmic en Yoga Bindu amb José Luis Cabeza.
 

Pràctica: “Yoga Flow"

El yoga, tècnica mil·lenària que a través de les postures o "asanes" ens dóna flexibilitat, força, energia, pau i ens allibera de l'estrès, ens permet desenvolupar la consciència i l'escolta interna.El yoga no ha de ser només un exercici, sinó que ha de ser un mitjà per connectar amb un mateix.Entre els senders del yoga més practicats hi ha el Vinyasa-flow. I és que aquest meravellós camí ofereix al cos i la respiració, un constant flux i renovació.L'essència d'aquesta pràctica està en coordinar el moviment amb la respiració.Mitjançant aquest principi bàsic, ens assegurem que l'organisme sencer, mentre està en activitat física està constantment oxigenat. La respiració profunda i conscient combinada amb el moviment ens ajuda a millorar la capacitat de respiració.Mentre vas movent seguint les postures, la inhalació t'impulsa i obre el teu cos, i l'exhalació et permet alliberar i estabilitzar el cos en cada col·locació, per així prendre de nou l'impuls i seguir fluida i energèticament la seqüència. És aquesta la raó per la qual en finalitzar la sèrie, sents la energia, el teu cos i els teus sentits totalment activats.

Dades de contacte:

Tel. 659350915 

yoganaturalmente@gmail.com 

CARLES ROMERO BELTRÁN (Satguru Singh), Vinaròs
 

Carles, és professor de yoga, especialitzat en yoga perinatal. Ha aprés amb coneguts mestres com Hargobind Singh, Tere Puig i el cirurgià, escriptor i investigador Jader Tolja, de qui ha aprés el treball de l' anatomia experiencial. Amb la rolfer nord-americana Sharon Wheeler ha seguit aprofundint en el coneiximet del cos humà i ha conegut el treball d'integració del teixit cicatricial en la fàscia. Per augmentar la seua comprensió dels textos clàssics del yoga i de la tradició vèdica va estudiar sànscrit a la universitat de Barcelona amb la doctora María Elena Sierra..

 

Pràctica: "Construeix des dels peus - El peu en el yoga" 

 

Hi ha poques parts del nostre cos que ignorem tant com als nostres peus.
Per a què serveixen els peus? ¿Per mantenir-nos de peu? ¿Per caminar?I ja està?
En la pràctica del ioga, com en qualsevol situació de la vida, conèixer els nostres peus és de vital importància. Quan caminem, ells són el nostre suport sobre la terra i la posició de la resta del cos depèn de com donen suport a aquests sobre el terra. Com si dels fonaments d'un edifici es tractés: si els peus no donen suport bé, tota la resta del "edifici" corporal es ressent, apareixent llavors tensions que, de no corregir, acaben amb el col·lapse de l'estructura.
El ioga ens ajuda a millorar la nostra relació amb el cos, especialment amb els peus. Són moltes les postures que fem de peu. A la pràctica d'aquestes asanes exercitem la nostra relació amb la força de la gravetat, vam descobrir la nostra força interna, aquesta que ve dels ossos i aprenem a rendir-nos. Són postures on la presència és essencial, sobretot en aquelles en les que el suport és sobre un peu només, ja que si un pensament ens porta fora del present comprovem de seguida com el cos es desestabilitza i cau.
Per a aquesta sessió del dia 11 de setembre, us proposo que explorem els nostres peus permetent-los recuperar el seu espai. Mitjançant les eines que ens ofereix el ioga i l'anatomia experiencial descobrirem com ens sentim quan els nostres peus s'alliberen de tensions i com la resta del cos canvia durant aquest procés. Sentir-los, de nou, recolzats sobre el sòl, serà una bella experiència i potser després ja mai més vulguem ignorar a aquesta meravellosa part de la nostra anatomia.

Dades de contacte:

Tel.: 651 038 782

dipayogakala@hotmail.com

www.dipayogakala.com

Centre de Treball: Dipa Yoga - Carrer de Sant Rafel nº 7  (Vinaròs) 

NATIVIDAD ESPUNY, Roquetes
 

NATIVIDAD ESPUNY SEGURA , nascuda a Tortosa, porta més de 25 anys treballant amb el camp de les emocions, nens amb problemàtiques socials, gent gran amb risc d'exclusió, acompanyant als adolescents (amb projectes com lo de La AKADEMIA, dirigit per Borja Vilaseca), companyament a la mor, etc.
Actualment es dedico a acompanyar a les persones a trobar les Emocions que els impedeixen Estimar-se i Estimar. Que normalment va acompanyat d'un mal estar o una emfermetat, alliberant l’inconscient i transformant aquest sofriment amb ”Presa de Consciència”, entrant en  la comprensió i la pau.


CONTEMPLA:
- La lineà de la vida, del Ser que en ve a consultar, els Judicis, els Valors, les Creences, el que no hi ha pogut dir. Etc.
- El Projecte Sentit, inclou: abans de ser concebuts, l'embaràs, els estats emocionals que tenien els nostres pares, fins als 3 anys.
- Trasgeneracional o arbre de la vida: inclou tot allò que està relacionat amb els nostres avantpassats.És l'informació que el nostre Inconscient Biològic, guarda i que es transmet de generació a generació.

Nativitat també imparteix classes o sessions de:

- Qi-Gong, Tai-Chi.
- Bioneuroemoció/ Biodescodificació
- PNL e Hipnosi Clínica Reparadora
- Quiromassatge
- Constel.lacións Familiars
- Teràpia floral (Flors de Bach)
- Coach
- Reiki

Complementant en Cursos, Xerrades, Teràpies de grup, Acompanyaments, etc......      
 

Pràctica: "Bioneuroemoció" 

 

Contingut de la sessió pendent

 

 

Dades de contacte:

Tel.:687 532 609 

natyespuny@gmail.com

bottom of page