Aquests vàren ser els ponents i les activitats de l'any 2015:

Ponents de Camins Conscients 2015

Fotos de l'event

CARME SABATÉ, Jesús (Tortosa)
 

Acompanyant en processos de creixement personal. Facilitadora de PSYCH-K®, Tapping EFT i Sanació Eidosomàtica. Tallers de Ho’oponopono. Terapeuta de Reiki. Monitora de Meditació Integral

 

Pràctica: “Cercle de Sanació Ho'Oponopono" 

 

Ho'oponopono és un tècnica ancestral hawaiana de resolució de problemes.

Ens unirem en cercle per aprofundir en l'ensenyament de Ho'oponopono. Sintonitzarem amb la nostra pròpia divinitat, participarem en una sanació a nivell individual, de qualsevol problema que puguem tenir (de salut, emocional, econòmic, laboral, de relacions ... ) i seguirem amb una sanació grupal.

Aprendrem com utilitzar el poder de la paraula per netejar programes, memòries, creences, pensaments ... que ens porten  malestars i patiments a traves de la energia sanadora de l’amor i el perdó.

Al unir les nostres consciències i els nostres cors podem aconseguir el canvi positiu que volem veure a la nostra vida i al món.

 

“Ho sento,  Perdona’m,  Gràcies,  T’estimo”

 

Xerrada-Pràctica: “Psych-k: Canvia les teves creences, canvia el teu destí!"

 

El PSYCH-K® es una tècnica senzilla que ens ajuda a re-programar la nostra ment i per tan a canviar els resultats de la nostra vida, tornant a la persona tot el seu poder personal.

 

Les creences son la base de la nostra personalitat, conviccions profundes que assumim com a realitats i que no ens permeten actuar com nosaltres voldríem. La nostra vida és el reflex d’aquestes creences. El resultat de la programació de tota una vida.

 

Es un mètode que et permet anar de la temor a la llibertat.

 

“Res et limita excepte els teus pensaments, res et lliga excepte la teva temor, res et controla excepte les teves creences” (Marianne Williamson)

 

 

Per a més info:  Tel.: :637 048 781 - carmesabate@msn.comwww.carmesabate.com

 

INMA IBÁÑEZ, Sant Carles de la Ràpita
 

Inma Ibañez (Saragossa, 1966) és Yogui amb més de 18 anys d'experiència. Titulada com a Professora de ioga, meditació i filosofia de Swami Sivananda per l'Escola Ioga Studio de Barcelona, ha passat llargues temporades de retir en diferents centres de la Península així com a l'Índia i Mèxic.

Va començar la seva pràctica de ioga a l'any 2000 en Ioga Center. Va iniciar el curs de professora tres anys més tard en Ioga Studio, amb Xavier Solà i Pilar Ruberte.

Durant el curs 2003-2004 va assistir a les classes de formació de Soma (Xavier Satrústegui) a l'escola Whyrt. Allà va ampliar els seus coneixements de ioga i psicologia. També va aprofundir en la filosofia esenia i va aprendre Reiki i Disseny Humà.

Inma va estudiar a la prestigiosa Escola Sadhana, amb els professors Carlos Fiel i Arjuna. Des de l'any 2005 imparteix classes particulars de Hatha Ioga, meditació i filosofia oriental.

Els seus alumnes afirmen que la seva manera d'ensenyar aporta "seguretat, calma i alegria".

 

Pràctica: “Hatha Ioga, a l'estil Sivananda" 

 

Existeix l'aval científic per dir que practicar ioga té grans beneficis per a la nostra salut, tant físics com mentals.
La pràctica habitual d'una rutina de ioga augmenta la flexibilitat i enforteix els músculs del nostre cos, millora l'equilibri, millora la funció immunitària, millora la funció pulmonar, millora el retorn venós i la circulació limfàtica, millora la resposta de relaxació del sistema nerviós , disminueix els nivells de l'hormona de l'estrès, disminueix la pressió arterial, millora els nivells de colesterol i triglicèrids i en molts casos redueix el dolor i la quantitat d'analgèsics consumits (per exemple en moltes lumbàlgies).

El hatha ioga és el control del cos i de la ment. L'estructura d'una classe de ioga a l'estil Sivananda presenta totes les millores abans descrites, a més de millorar la capacitat de concentració. Aconsegueix allargar la respiració amb els beneficis que això suposa i, aprens a alinear la postura i la columna vertebral. El resultat es reflecteix d'una manera clara tant a nivell mental com emocional. Quan es manté una ásana i després es practica la contrapostura, els músculs principals s'estiren i s'enforteixen, això crea to, així com flexibilitat.

 

Xerrada: "¿Som el que pensem?  

 

L'objectiu de tot Ésser és arribar a la felicitat. La causa de la infelicitat és el dolor. El dolor és el resultat dels desitjos insatisfets. Els desitjos són el que la ment fa servir per no deixar-nos veure el que hi ha més enllà de l'ego.


Com funciona la ment?

 

"Som el que pensem
Tot el que som sorgeix amb els nostres pensaments.
Amb els nostres pensaments construïm el món.
Parla o actua amb ment impura i els problemes et seguiran
Com segueix la carreta al bou abstret ".
(Buda)

 

Què triem cada vegada que ens trobem dubtant entre dues possibilitats?

 

"Un Vell indi estava parlant amb el seu nét i li deia: "Em sento com si tingués dos llops lluitant en el meu cor. Un dels dos és un llop enutjat, violent i venjador. L'altre és ple d'amor i compassió. "
El nét va preguntar: "Avi, digues-me, ¿Quin dels dos llops guanyarà la baralla en el teu cor?
L'avi va contestar: "Aquell al que jo alimenti".
(Relat budista)

 

 

Per a més info:  Tel.: 649902552 - actosypalabras@gmail.com - www.actosypalabras.com - www.actospalabras.blogspot.com

 

FLAVIA COMPANY, Sant Carles de la Ràpita
 

Flavia Company (Buenos Aires, 1963) és llicenciada en Filologia hispànica.
Escriptora, periodista, traductora, professora universitària, dramaturga, poeta i lletrista. La seva obra, que està recollida en diverses antologies, ha estat traduïda a França, Holanda, Brasil, Polònia, Alemanya, Portugal, Itàlia, Grècia i els Estats Units.
Pots saber més de la seva obra en: https://es.wikipedia.org/wiki/Flavia_Company

 

Els seus alumnes diuen que les seves classes ensenyen no només a escriure, sinó també a "llegir la vida d'una forma diferent"

 

Xerrada-pràctica: “Lectura energètica a partir de les cartes maia" 

 

Les cartes maia ens permeten fer un recorregut per l'estat energètic de la persona que les consulta. Analitzar els seus espais i reconèixer quins estan ocupats per energies negatives o inadequades i quins estan dispobibles per al creixement personal.
Es tracta d'una interpretació realitzada a partir dels símbols maies, tenint en compte el present, el passat, el futur, les relacions, les expectatives i les forces amagades després del que queda a la vista.

 

Xerrada-pràctica: "Escritura terapèutica" 

 

L'escriptura terapèutica és un camí cap al descobriment i l'acceptació d'un mateix, en primer lloc, i cap al reconeixement dels canvis necessaris per estar en pau amb nosaltres, els altres i el nostre entorn.
Mitjançant alguns exercicis fets a partir de la paraula escrita, analitzem les contradiccions, les pors, els hàbits i els enganys que no permeten que ens vegem tal com som en realitat.

 

 

Per a més info:  Tel.: 666985600 - actosypalabras@gmail.com - www.actosypalabras.com - www.actospalabras.blogspot.com

 

Mª JOSE CID, Santa Bàrbara
 

Directora Residència Ibera i CAE "L'Àngel" (APASA).
Doctora en Psicologia. Postgrau en Direcció de Serveis Socials, Postgrau en Mediació Comunitària, Postgrau en Orientació i Assessorament Psicopedagògic, Postgrau en Psicologia Cognitiva-conductual, Terapeuta Familiar.Profesora d'Universitat (UNED i Universitat Rovira i Virgili).
Especialista mundial en la disciplina Snoezelen. Pots llegir el seu llibre: "La Estimulació Multisensorial en un Espai Snoezelen: Guia pràctica per iniciar una intervenció en un espai Snoezelen o la sala de Estimulació i Relaxació Multisensorial"

 

Xerrada: Estimulació Multisensorial - Snoezelen 

 

Es parlarà de la importància de l’estimulació multisensorial en general a la vida diària. També ens explicarà la filosofia d’intervenció “snoezelen” i es projectarà alguna gravació curta d'intervenció.

 

"Les persones en el nostre dia a dia estem envoltades d’entrades sensorials: el que veiem, el que escoltem, el que olorem, el que mengem, el tacte, etc. 

 

La manera com el nostre cos rep aquesta estimulació determinarà en bona manera el nostre benestar. Si rebem massa estímuls de l’entorn i a més si per alguna raó el nostre sistema nerviós no pot de forma adequada interpretar bé aquest estímuls, podem sentir-nos irritables, desconnectats de l’entorn, sobreexcitats, etc. 

 

És fonamental que es doni la importància que correspon al nostre entorn, i que vetllem per fer-lo més agradable i adequat.

 

Destaquem aquí i especialment persones amb algun tipus d’afectació (demència, alzheimer, autisme o altre tipus de discapacitat) en les que es veurà afectada la seva capacitat “d’entendre” de forma adequada el que succeeix al seu voltant.

 

El treball des de l’Estimulació Multisensorial en general i particularment la intervenció als espais snoezelen (per a les persones amb algun tipus d'afectació), ens facilita el poder trobar-nos en un entorn sensorialment més adequat, més adaptat a les capacitats sensorials de cada persona. D’aquesta manera, podem millorar el benestar emocional, la comunicació i el contacte amb l’entorn i especialment, en casos de persones que per una o altra raó, veuen dificultades aquestes possibilitats”.

 

Per a més info:  Tel.: 635608066 - mjcid@apasa.org - www.apasa.org

 

IRA VONNEGUT, Alcanar
 

Ira Vonnegut (Alemanya), es va formar l'any 2005 com a consultora de Feng Shui a l'Institut Alemany de Feng Shui (DFSI) de Friburg. L'any 2006 vava ampliar els seus estudis en Geobiologia i Electrobiología i el 2008 va realitzar estudis de Space Clearing (neteja energètica d'espais) en el mateix institut. Durant els anys 2010 i 2011 va realitzar formació en I Ching amb el seu mestre de Tai-txi Tew Bunnag.
Des de 2006 faiestudis de Feng Shui, neteges energètiques i estudis geo- i electrobiològics a Catalunya, Espanya i Alemanya.
Des de 1998 porta practicant Tai Chi (Taijiquan), Qi Gong i Meditació Vipassana amb diversos mestres - Tew Bunnag (Tailàndia), Mei Cid (Catalunya), JuanolO Gutiérrez (Páis Basc) i Manel Saltor (Catalunya).

 

Pràctica: “Chi Kung (Qi Gong)" 

 

Qi Gong és un sistema holístic que coordina la postura del cos, el moviment, la respiració i la meditació. S'utilitza per a la salut, l'espiritualitat i l'entrenament d'arts marcials. Amb arrels en la medicina xinesa, la filosofia i les arts marcials, el Qigong és vist tradicionalment com una pràctica de conrear i equilibrar el Qi (chi) que es pot traduir com "energia de la vida".
A la pràctica Ira ens presentarà diverses seqüències de moviment per reforçar la salut i el benestar.

 

Xerrada: "Feng Shui" 

 

Feng Shui significa vent i aigua, i és un art i una ciència mil·lenària xinesa de viure en harmonia amb l'entorn.
Amb la pràctica del Feng Shui es pot detectar el moviment de l'energia vital en una casa i els seus voltants, i millorar-la i harmonitzar-la en els espais dels habitatges i llocs de treball mitjançant la seva activació o direcció.
Aprofitem el màxim potencial energètic de cada espai i ens donem suport a diferents aspectes de la nostra vida. Així vam crear espais energètics, agradables i beneficiosos per a la salut i afectem de manera positiva al desenvolupament personal i la realització dels nostres desitjos.

 

 

Per a més info:  Tel.: 977261289 / 622476710 - iravonnegut@goodandgreen.dewww.goodandgreen.de

 

OXANA KHARLANOVA, Sant Carles de la Ràpita
 

Oxana (Rússia, 1967). Pedagoga i psicòloga infantil, professora de ioga i meditació, facilitadora de processos psicocorporals, monitora de dinàmiques corporals, especialitzada en els tractament de l'estrès i dels traumes (T.R.E.), coach en Intel·ligència emocional (I.E.). Amb més de 7 anys de Procés personal i Els últims 5 anys avalat per l'Associació Catalana d'Anàlisi Bioenergètic.

 

Xerrada-pràctica: "Mètode T.R.E. (Trauma Releasing Ejercises) – Alliberació de les Tensions, l’Estrés i el Trauma." 

 

Les nostres vides quotidianes estan plenes de conflictes, més o menys importants, més o menys dramàtics. Després d'un xoc o un impacte emocional apareix una emoció negativa, un sentiment negatiu i una creença que ens afecta i ens tensa tant a nivell emocional com físic. Aquestes tensions es queden en forma de rigideses i bloquejos musculars que ens limiten i s'allunyen de nosaltres mateixos, del que realment sentim i pensem.

 

T.R.E. - És un mètode que utilitza exercicis especials i sencills per alliberar la tensió muscular i / o estrès del cos. Treballa una part del sistema nerviós que permet el restabliment i la conservació de l'energia corporal. És un sistema nerviós de manteniment i recuperació (parasimpátic)… En aquesta tècnica li ensenyem al cos com evocar una tènue vibració que li permet al teixit muscular passar d'un estat de contracció a una relaxació molt suau. Aquest tremolor és el procés natural que el cos utilitza per descarregar els alts nivells de tensió muscular i processos bioquímics que sobrecarreguen al cos en el moment estressant.

 

 

Per a més info:  Tel.: 691 844 779 - gabinetedesalud@outlook.es

CARLES ROMERO BELTRÁN (Satguru Singh), Vinaròs
 

Carles, és professor de yoga, especialitzat en yoga perinatal. Ha aprés amb coneguts mestres com Hargobind Singh, Tere Puig i el cirurgià, escriptor i investigador Jader Tolja, de qui ha aprés el treball de l' anatomia experiencial. Amb la rolfer nord-americana Sharon Wheeler ha seguit aprofundint en el coneiximet del cos humà i ha conegut el treball d'integració del teixit cicatricial en la fàscia. Per augmentar la seua comprensió dels textos clàssics del yoga i de la tradició vèdica va estudiar sànscrit a la universitat de Barcelona amb la doctora María Elena Sierra..

 

Pràctica: "Un So Transformador" 

 

La majoria de les persones sóm adictes a les nostres emocions. La pròpia naturalesa del cos té una tendència a l'hàbit. Les sensacions corporals, produïdes per substàncies químiques de secreció interna, les connexions entre les neurones, reforçades cada vegada que repetim una acció, fan que per a molts de nosaltres el canvi sigui senzillament massa difícil. 

 

Quan volem actuar en creativitat, de manera diferent al costum,  quan imaginem una solució diferent a una situació habitual, la part del cervell que ens ajuda a conseguir-ho és el lòbul frontal. Subtilment aquesta part del cervell es correspon amb el 6è xakra.


Es diu que abans de crear alguna cosa nova primer cal imaginar-la. Imaginar és el primer pas per a crear, i quan imaginem ho fem des del lòbul frontal. La ciència del yoga té nombroses pràctiques per a estimular el 6è xakra i millorar les funcions del lòbul frontal del cervell. Un d'aquests recursos és el so. La vibració sonora és utilitzada des de.temps antincs en el yoga per a guarir i per a afavorir el canvi.

 

En aquest taller coneixerem el naad yoga o yoga del so. Amb les ferramentes que el yoga ens ofereix desenvoluparem la nostra imaginació creadora i el poder que tenim tothom de canviar la nostra vida adreçant-la cap a la consciència i la salut.

 

 

Per a més info:  Tel.: 651 038 782 - dipayogakala@hotmail.com

 

Centre de Treball: Dipa Yoga - Carrer de Sant Rafel nº 7  (Vinaròs) 

J. ANDREU MARTINEZ, El Perelló
 

Titulat Superior en Teràpies Naturals per R.C.U. Escorial  Maria Cristina. 

28 anys d’experiència laboral. Expert amb el metode de Diagnóstic i tractament LPI. 10 anys com a professor de Naturopatia, Homeopatia, Shiatsu, Reflexología podal i Quiromassatge.

Actualment realitza cursos de homeopatía Clássica i Nutrició Ortomolecular a l’Academia MASSEIN de Castelló de la Plana.

Té el seu centre de treball al Perelló encara que també realitza consultes en diversos llocs de les Terres de l'Ebre.

 

Xerrada: "Salut i Enfermetat, Nutrició Ortomolecular i Homeopatia" 

 

La xerrada tractarà de nutrició ortomolecular, de homeopatia i de com podem abordar qualsevol problema de salut, mitjançant un mètode de diagnòstic que ens permetrà arribar a aconsseguir el tractament mes adequat a cada individu

 

 

Per a més info:  Tel.: 619 145 800 - andreumartinezqueral@msn.com

 

Centre de Treball: C/ Nava 35, El Perelló

ENRIC MAYALS, Sant Carles de la Ràpita
 

Més de 22 anys de formació i experiència laboral dintre del món de les teràpies manuals (quiromassatge, reflexología, drenatje linfàtic, etc) aromaterapia, reiki i naturopatía, entre d'altres.

Ha cursat formació de vàries especialitats en centres com: Escola de Massatge Manual del Dr. J.Sagrera, Escola Superior de Quiromassatge i Teràpies Manuals (QUITEMA), Escola Censana, Escola Espanyola de Reflexologia del Dr. Joaquin Muñoz.

Conferenciant durant varios anys al Simposi Internacional de Tècniques de Massatge SITEM.

Diplomat de Naturopatia per l'Escola del Gremi d’Herbolaris i Dietètica de Catalunya (2005-2007)

 

Xerrada: Aromateràpia - la gent es podrà emportar el olis i cremes que es facin durant la xerrada

 

- Petita introducció a la aromateràpia: Breu història i anècdotes curioses 
- Aromateràpia casolana:Creació d'olis, cremes i alcohols amb olis essencials per a solucionar els petits problemes del dia a dia
- Confecció d'un botiquin aromaterapèutic: els olis essencials indispensables que no poden faltar a la nostra llar

 

Per a més info:  Tel.: 649008539 - slayam68@hotmail.com - Centre: Essencial - C/Marqués de Valterra, 83, entlo. 3ª - La Ràpita

 

MARGA MATEU SABATER, Sant Carles de la Ràpita
 

Marga (La Ràpita, 1958) té una àmplia formació terapèutica entre la que destaquem:

Diplomada Especialista en Terapia Regresiva (2014-15) a l'lnstitut Superior de Teràpies Naturals (INSTENAT) de Barcelona.

Terapèuta Professional de Flors de Bach (FERP - Fed.Europea Reiki Profesional i Centre Ama Salud)

Maestria en Usui, Reiki Ryoho - Reiki i gemes - Reiki i Ho'oponopono - Reiki amb nens (FERP i Centre Ama Salud)

Tèniques de protecció energètica - Arquetips I i II - Regresions multidimensionals (FERP i Centre Ama Salud)

Diplomada en Metafísica, Autohipnosis i Sanació Quàntica (Centre Sana Central)

Tècniques de Relaxació i control de l'estrés (ISMET)

 

Xerrada: "El meu punt de vista sobre la Teràpia Regresiva"

 

El format escollit serà el de una entrevista que li farà Flavia Company a Marga Materu sobre les Regresions.

 

Una regressió, tal com el seu nom indica, és reviure un moment del passat, tant d'aquesta vida com d'altres vides. Encara que no és lo mateix reviure que recordar; són coses molt diferents. Quan recordem ho fem des del intel·lecte, en canvi, per reviure, utilitzem tots els aspectes de l'ésser.


La regressió es desenvolupa en el pla físic, mental, emocional i espiritual. Es tracta d'una experiència personal directa, on el terapèuta no interpreta res, simplement actua com a conductor de l'experiència, acompanyant i assistint al pacient perquè faci contacte amb la seva veritat.


Al reviure d'una manera tan completa, comprenem com va quedar arxivada aquesta experiència en el nostre subconscient i de quina manera està afectant e influint a la nostra vida actual. Per aquest motiu, no n'hi ha prou amb recordar. Per curar, hi ha d'haver un treball terapèutic complet, el qual ens ajudarà a alliberar, recuperar, desactivar i transformar aquestes experiències
traumàtiques que ens condicionen.

 

 

Per a més info:  Tel.: 636207848 - Margamateu58@hotmail.com

YUBITZA TERESA BRITO CASTELLÀ, Sant Carles de la Ràpita
 

Yubitza fa uns 10 anys que es va introduir dintre del món del "creixement personal".Formada en Hipnosis, Lectura de registres akhasics, Màster en comunicació espitirual i risoteràpia, entre d'altres. 

Actualment es formadora en creixement personal i espiritual i el seu curs més important té el nom de "La Quarta Dimensió", del qual tractarà la seva xerrada. 

A part d'aquest curs tambe realitza tallers, sanació energètica canalitzada i consultes privades acompanyant i guiant.

 

 

Xerrada: "La Quarta Dimensió" 

 

La xerrada tractarà sobre el curs "la quarta dimensió", amb una durada de 3 mesos, teòric i dinàmic, preparat per a fer un salt quàntic, comprendre i equilibrar l'ego i que una vegada preparat aquest, et pugui donar les claus per obrir les portes del cor, ja que quan vibrem desde la quarta dimensio significa que ens hem alliberat de quasi totes les programacions mentals que hem anat heredant al llarg de la nostra vida a traves de l'educació, els pares, la societat i tot tipus d'experiències en general. 

 

 

Per a més info:  Tel.: 688374443 - yubitzacuario@hotmail.com

RAFEL CRUELLES, Sant Carles de la Ràpita
 

Rafel és reflexòleg podal des del 2009.

Va cursar formació de reflexologia podal a l’Escola Espanyola de Reflexologia (Barcelona). També té formació en massatge metamòrfic.

Passa consulta privada a La Ràpita i regularment ofereix els seus serveis a espais d'activitats de creixement personal com a www.casaruralgillue.es.

Va col·laborar amb l’associació AFISAN de La Ràpita durant 2 anys.

 

Sessions individuals de: Reflexologia Podal   + breu sessió introductòria a la tècnica

 

Breu descripció dels orígens de la reflexología. Què és, perquè serveix, en què consisteix una sessió, durada, parts de la sessió,  com actua a nivel físic i mental i efectes de la reflexología.

 

Sessións curtes introductòries a la terapia

 

 

Per a més info:  Tel.: 639338136 - 628773763 - oltosa@hotmail.com

PILI NICOLAU, Sant Carles de la Ràpita
 

Diplomada en Teologia i Comerç Internacional, Pili estableix el seu negoci Samoyda unint les seves dues passions: el món de la bellesa i les relacions intenacionals. Samoyda es un centre d’estètica i cosmética natural.

 

Pili ha convidat per aquesta xerrada a ELENA ESTRADA (Responsable marca “Carmelita”, Barcelona).

Elena porta més de 30 anys en el sector de la estètica i la perruqueria, sempre buscant innovació i noves tendències dins del marc de la ètica professional, proposant tractaments naturals i el menys agressius possibles, respectant tant la salut del consumidor final com la del Professional. En aquesta recerca de coneixement, va topar amb la depilació amb pasta de Caramel, on ha estat pionera al nostre país en el desenvolupament d´aquest mètode depilatori.

 

Actualment segueix investigant en la millora de la tècnica de aplicació, exerceix cursos de formació com a tècnica en depilació amb pasta de caramel i ha creat la primera marca exclusiva en productes cosmètics per a dur a terme aquest tractament depilatori.

 

Xerrada:"Bellesa ecol.lògica amb Sugaring: Tractament depilatori natural amb pasta de caramel"

 

Sessions individuals de prova

 

Els beneficis de la cosmètica natural són encara molt desconeguts entre el públic nacional però de la mà de marques d'arreu del món, d'aquí i de fora, Samoyda ha aconseguit establir una cosmètica que  treballi de dintre cap a fora amb fitoactius vegetals, prunes i olis essencials d'alta concentració. Defugint de maquinaria Samoyda ha optat per una filosofía de negoci holística, natural i 100% manual. 

 

Des dels principis dels temps l’home ha trobat en la natura tot el que necessitava per la cura del cos i de l'ànima i aquesta és la premisa máxima de Samoyda, d'aquí ve la seva continua recerca en el món dels productes ecològics amb la màxima honestedat i de tractaments com el que explicarà Elena Estrada, experta en la materia, que es basa en la depilació en pasta de caramel, un tractament depilatori respectuós amb la pell i el medi ambient, amb fantàstics resultats.

 

En relació a la depilació amb pasta de caramel, Elena ens parlarà dels seus orígens, dels mètodes tradicional i professional, dels avantatges d'aquest tipus de tractament natural amb respecte al tractament de cera, de la tècnica que s'aplica, etc.

 

Al final de la xerrada, qui vulgui podrá fer-se una mini depilació a les axiles o braços o mans, e inclús podrà tastar la pasta de caramel, que és perfectament comestible.

 

Per a més info:  

 

Samoyda - Pili Nicolau – tel.  690292293 - www.samoyda.comsamoyda@gmail.com

centre de treball: C/Sant Sebastià 9, La Ràpita – tel.977741235


Carmelita - Elena Estrada Gimeno - Info@carmelita.es - www.carmelita.es

 

 

IMMA ANTONI BALAGUÉ, Sant Carles de la Ràpita
 

Imma té actualment un centre de teràpies manuals i energètiques amb venda de productes naturals i ecològics. El centre es diu: "El Raconet Natural".
Fa 5 anys que va començar a endinsar-se en el món de les teràpies alternatives, primer fent un creixement personal del qual se sent molt orgullosa ja que li va portar a fer el que realment li agrada i a treballar gaudint del que fa. Desprès va començar a estudiar Naturopatia a la ISMET (Barcelona), i més tard amb Quiromassatge, Reflexologia podal, drenatge Linfàtic i Flors de Bach al C.E.N (Centre d'Estudis Naturopàtics)

 

Sessions Individuals de: Massatge energètic

 

Els massatges energètics tenen la funció d'equilibrar l'energia vital de la persona, el contacte amb el pacient em permetrà dirigir l'excès d'energia des de les zones més fortes a les més dèbils fins aconseguir que l'energia flueixi de forma equilibrada per tot el cos i la ment del pacient.

 

 

Per a més info:  Tel.: 636749759 - facebook.com/loraconetnatural

 

Centre de treball: Lo Raconet Natural - c/Alba 14 (La Ràpita)

SILVIA GIL IZQUIERDO, Sant Carles de la Ràpita
 

La seva formació en teràpies i creixement personal va començar l'any 1994. Algunes de les tècniques en les que s'ha format son: Mètode Silva de control mental, Reflexologia podal, Aromateràpia, Cromoteràpia, Risoteràpia, Reiki.

Algunes de les arts terapèutiques en les que també s'ha format son: Musicoteràpia, Escritura terapèutica, Danses del mon, Expressió corporal.

Imparteix classes a La Ràpita des de fa més de 15 anys en diversees arts i tècniques terapèutiques.

 

Pràctica: Danses circulars

 

Les danses ens portaràn a un treball d'equilibri amb nosaltres mateixos i amb l'entorn. És una activitat lúdica que ens dona confiança i camaraderia. Ens conecta amb el nostre cos i ens permet creure en les nostres possibilitats.

 

Per a més info:  Tel.: 619586214 - gilizquierdosilvia@gmail.com

 

 

RAFA BALAGUÉ BAILA, Sant Carles de la Ràpita
 

Master Reiki Shiki Ryoho, Master Reiki tradicional.

Quan vaig descobrir el Reiki, vaig saber que res tornaria a ser igual. Tots els èssers humans tenim la capacitat de canalitzar energia universal, de despertar el nostre camp energetic i ser més conscients de tot el que ens envolta i forma part del nostre dia a dia.

 

Sessions Individuals de: Reiki

 

Reiki és una forma de teràpia alternativa en la qual s'utilitza la imposició de les mans canalitzant energia universal amb l'objectiu de restablir l'equilibri energètic del receptor. El reiki té més de 2.500 anys d'antiguitat. La persona que practica el reiki transmet l'energia al pacient a través de les seves mans, equilibrant i revitalitzant cada zona del seu cos i, d'aquesta manera, harmonitzant les emocions i els pensaments
 

Rafa farà petites sessions individuals amb camilla.

 

Per a més info: Tel. 656234539 - loxikuelo@gmail.com

.

PAULA SAURA, Sant Carles de la Ràpita
 

Gerent al centre Spai SPA, especialitzat en estètica professional avançada, rituals d'SPA, teràpies, massatges (amb diferents tècniques), Ayurveda, test d'òrgans, moxa, estudi de la edad biològica, preparats d'olis alquímics personalitzats, etc.

Els seus tractaments i cures són naturals. Tota la cosmètica i productes son ayurvèdics o alquímics.

 

Paula va començar amb l'Ayurveda a l'any 2006 i fins a dia d'avui, continua el seu camí d'aprenentatge amb una experiència de gairebé 10 anys.

 

Xerrada: La història del Ayurveda- "Riucharia"

 

L'Ayurveda és la medicina que va nèixer fa més de 6000 anys, com a coneixement de la vida o longetivitat.

Per qué tenen èxit els tractaments de l'Aurveda on el esquemes de la medicina moderna fallen?

Perque l'Ayurveda conté la clau de la salud i de la curació.

La medicina occidental només veu l'enfermetat i els síntomes físics, només molècules i pla físic.

La forma de com veiem el món i el que sentim, afecta l'experiència i ens canvia el cos, sino no hi haurien somriures ni llàgrimes ni galtes rosades.

Com sents? Com mires? Com menges? 

Tot el que fas és una resposta del que tú ets. El  que és dins és fora i viceversa. El que està dalt està baix i viceversa.

Vivim en un Univers en continua connexió.

 

Per a més info: Tel.699148972 - spaispa_paula@hotmail.com

 

Centre de treball: Spai Spa - Av. dels Esports 12-14, entresol - Sant Carles de la Ràpita

www.spaispa.com

.

JOSEP RIBA, Sant Carles de la Ràpita
 

Responsable Centre Satori, especialitzat en quiromassatge i teràpies manuals com: reiki, reflexologia, massatge esportiu, tailandés, suec, circulatori, sensitiu, kinesiotaping, etc.

Estudis i formació a, entre altres, Centre Censana i Kinetena.

 

Sessions Individuals de: Quiromassatge i Quiropràxia

 

 

Per a més info: Tel. 639 32 47 61  - facebook.com/centredemassatges.satori - josepsatori@gmail.com

 

Centre de treball: Satori - C/Constància 26, baixos - La Ràpita

 

Mª ELENA ARNAU ROMEU, Sant Carles de la Ràpita
 

Des de 2011 és propietària del Centre Naturmèdic especialitzat en Estètica i Nutrició. 

Formació: 

Tècnic Superior en Dietètica (IES de l'Ebre), Curs De Nutrició I Dietoteràpia: Universitat De Granada (2007), Curs Ortomolecular en Sobrepes I Obesitat: ISMET (2013), Curs Superior De Naturopatia i Teràpies Complementàries: IPS (2013)

 

Xerrada: Què és el Colesterol?

 

Ens parlarà de: Què és el colesterol. Quins tipus hi han. Perquè és un factor de risc.  Com es pot baixar el colesterol "dolent" de la sang. Quins aliments sons els más adeqüats. Quins productes naturals ens poden ajudar a reduïr el colesterol Ldl.

 

 

Per a més info: Tel. 977741044 - naturmedic-larapita@hotmail.es

 

Centre de treball: Naturmèdic - Plaça Sebastià Joan Arbó 1, baixos (La Ràpita)