top of page

Aqueste vàren ser els ponents i les activitats de l'any 2014:

Ponents de Camins Conscients 2014

Fotos de l'event

CARLES ROMERO BELTRAN (Satguru Singh), Vinaròs

 

Professor de yoga per l'AEKY, especialitzat en yoga perinatal.

 

Imparteix classes regulars a Vinaròs i tallers a diverses poblacions del territori. En les seues sessions convergeixen tradició mil·lenària i ciència de vanguarda, amb el propòsit de fer més entenedora i accessible l'experiència del yoga i del cos.

 

Ha estudiat amb reconeguts mestres com Hargobind Singh i Tere Puig. Amb el metge cirurgià, psicoterapeuta i investigador Jader Tolja, ha aprés l'anatomia experiencial, coneixement que aplica a les seues classes per a afavorir l'experiència del cos com a unitat i per a comprendre cóm la cultura, el pensament i el cos s'influeixen mútuament.

 

A la Universitat de Barcelona ha estudiat Llengua i Literatura Sànscrita, amb la doctora Mª Elena Sierra.

 

Pràctica : "Una Respiració Integral"

 

Realitzarem una aproximació a la respiració des de l'anatomia experiencial i el ioga. Mitjançant diverses manipulacions del cos fetes per parelles i grups de tres persones, eixamplarem les principals cadenes musculars i donarem espai al teixit connectiu per a posibilitar un respiració veritablement profunda, on tot el cos respira i es mou suaument, sense esforç.

 

En l'antic paradigma corporal, encara molt estés, a la respiració se la considera una funció només dels pulmons. Però la realitat en el cos és diferent: els pulmons formen part de la nostra pell, que és l'órgan més gran del cos. Si ho permetem, ens obrim i ens alliberem del vell paradigma, podrem experimentar cóm el moviment respiratori està en tot el cos, des de l'epidermis al moll de l'os, des del cap fins als peus. Afavorir aquesta vivència és l'objectiu del taller. I el resultat és descobrir cóm la respiració és una font de plaer i cóm amb aquesta funció corporal podem habitar qualsevol part del nostre cos.

 

Per a més info:  carlesromerobeltran@hotmail.com

 

HILDEBRANDO MEIX TUBAU, Tortosa

 

Actualment és hipnòleg. Dedicat a la investigació mitjançant la hipnosi i les regressions. Radiestesista i conferenciant.

Ha publicat 4 llibres dedicats al món espiritual:

"El Gran Viatge cap a la Llum"

"La teva Veu Interior"

"Regressions: els meus millors casos"

"Històries Humanes-la Causa i l'Efecte"

 

Xerrada i Pràctica : "Què és la Hipnosi i perquè serveix"

Després es faran unes demostracions d'Hipnosi amb les persones del públic que vulguin col.laborar

Per a finalitzar teindreu la opció de precs i preguntes.

 

Per a més info:  Tel.696 449 454 - pilarcent@gmail.com

NATIVIDAD ESPUNY, Roquetes

 

Terapeuta emocional ( medicina per l'ànima)

Treballo principalment amb BIONEUROEMOCIÓ/ BIODESCODIFICACIÓ, a més de Filosofies naturals i Teràpies florals de Bach.

Amb els coneixements adquirits durant el meu trajecte acompanyant a la mort, donant suport a nens i adolescents amb qualsevol dependència… ara acompanyo pel camí de les emocions a tenir conciència del Ser a travès del poder de la paraula, el treball corporal de les emocions, la meditació guiada i les filosofies de diverses corrents que busquen el reconeixement del propi ser.

 

“SANA’T A TU MATEIX ESCOLTANT LA TEVA ÀNIMA”

 

També Organitzo sessions i tallers de:

- Com es fa un arbre TRASGENERACIONAL (Tot allò que heredem dels nostres avant passats)

- Constel.lacións Familiars

- Teràpia Floral d’Edward Bach (conèixer les postres emocions)

 

Xerrada : "La meva experiència en BioNeuroemoció i BioDescodificació"

 

Per a més info:  Tel.687 532 609 - natyespuny@gmail.com

FERNANDO RICO SOLER, L'Aldea

 

En uns 17 anys de búsqueda conscient he passat per diferentes “etapes”: relaxació, meditació, reiki, tallers, seminaris, xerrades, teràpies i pràctiques que m´han donat la possibilitat de probar, d´anar soltant, d´anar veient les pors i les creençes que pareixen estar instal.lades en la nostra ment particular i com no en el sub-concient de l´humanitat.

En estos anys he viscut molts moments de click, verdaders, però pareix que mental-ment seguía havent una necessitat de búsqueda que no s´acabava de saciar. Ara i gràcies a l´encontre amb “Un Curs De Miracles” tota búsqueda está retrobant-se amb una RESPOSATA directa, instantànea, sentida, i encara que per moments torne a aparèixer el des-concert éste passa a ser un fugaç destell d´il.lusió deixant pas a la presència del Ser.

Tot el que experimento en la meua vida ARA es converteix en l´oportunitat de posar a la pràctica el propòsit del curs (perdonar) i re-conèixer l´innocència que aguarda SEMPRE detrás de tot indici de judici, necessitat, temor, en fi de tot brot de pobresa i de mort...

 

Xerrada : "Re-trobant-mos amb l'innocència a través d'un Curs de Miracles"

 

Per a més info:  Tel.687842387 - sentirsinmas@gmail.com - unoceanodemilagros@gmail.com

ALBERT TALARN CODER, Santa Bàrbara

 

Terapeuta, consultor i professor de:

- Taiji Quan i Bagua Zhang.

- Professor de Qigong terapèutic i de desenvolupament personal.

- Consultor d’ I Ching i astrología xinesa (Bazi).

- Consultor i professor de Feng Shui tradicional.

- Terapeuta de Shiatsu Zen, Kinesiología Holística, Teràpia Biomagnètica i Qi Gong mèdic.

- Sanador evolutiu, i format amb el programa “Manos” de sinergètica.

 

Xerrada : “I Ching, el camí d’orientació evolutiva de l’antiga Xina”

 

El "I Ching" és l'antic art xinès d'harmonitzar la teva vida a través del fluir dels canvis constants de la vida. Els canvis tenen dues possibilitats: la capacitat d'evolució o la capacitat de desviar-nos del nostre destí celestial. El "I Ching" ens permet com una brúixola veure quina es la direcció mes adequada a prendre en un moment determinat.

 

En la xerrada tractarem:

- Què és el I Ching?

- Quina és l'orientació evolutiva de la teva vida.

- El I Ching dins del context de la metafísica xinesa

- Com consultar el I Ching.

- Àmbits d'aplicació.

 

Per a més info:  Tel.600632364 - talarnalbert@hotmail.com

 

ANGELS MEMBRIVE VILAS, L'Aldea
Maestra Reiki,Geometria Sagrada,ángeles,Llamas Sagradas
 
La geometria sagrada és un poder immens i infinit guardat a les nostres cèl·lules i al nostre ADN esperant durant segles ser despertat, allí es troben els codis vibracionals, la nostra verdadera essència, el nostre poder.A través de cristalls geomètrics i meditacions guiades podem despertar aquest poder que tots tenim dintre, i rebre missatges clars, lluminosos, d’altes vibracions realitzant d’aquesta forma una sanació a nivell atòmic i cel·lular.Aquesta informació ens arriba a través de les geometries i ens ajuda a despertar el nostre llenguatge de llum i començar un viatge emocionant cap al jo i la plenitut de la llum única al nivell més elevat.

 

Pràctica: “Meditació Guiada de Geometria Sagrada"

 

Una meditació per començar a integrar les formes geomètriques dintre del nostre ser, per poder despertar i activar la nostra geometria interior, equilibrant chacres, augmentant la nostra energia,

sanant les nostres cèl·lules i accedint d’aquesta forma al nostre coneixement interior escrit en llum

als Registres Akashics.

Per a més info:  Tel.: 628 350 059 - angie639.963@gmail.com

web: angie639.blogspot.com

 

REYES MARTIN SIMON, Amposta
 
Profesora de yoga, mestra de reiki i activista espiritual.
Des de fa més de 10 anys experimento i ensenyo que és aquesta gran eina a diferents pobles del Montsià i el Baix-Ebre.
 
Condueixo tallers sobre:
 
- TERÀPIA RESPIRATORIA O RESPIRACIÓ CONSCIENT
- REIKI, tots tenim el poder de sanar, només cal tornar-nos a connectar a la font d’on venim, fer reiki ens ajuda a recordar-ho.
- BALL per despertar a la "deesa interna". Ballem per despertar, connectar i potenciar lo femení en nosaltres, no com a gènere sinò com una força que està en tots, homes i dones.
 
També organitzo i acompanyo en “retirs espirituals” a Tenerife, per reforçar la connexió amb la teva essència o guía interior, i per a que pugues afinar millor en les teves eleccions de vida.

 

Pràctica: “Ball per despertar a la deesa interna". 

La deessa representa el principi femení, no com a gènere sinò com a la força vital que està en tots, homes i dones. Per tant el ball està obert a tothom. Ballem per despertar, connectar i potenciar lo femení en tots, així la totalitat dansarà dins de tot el que som.

 

Xerrada: “Com saber quina és la nostra missió o propòsit de vida?”.

 

A més realitzarà sessions de reiki per a la gent que mai ha fet reiki i té curiositat per saber com funciona.

 

Per a més info:  Tel.: 696 449 454 - pilarcent@gmail.com

 

IRA VONNEGUT, Alcanar
 

 

Ira Vonnegut (Alemanya), es va formar l'any 2005 com a consultora de Feng Shui a l'Institut Alemany de Feng Shui (DFSI) de Friburg. L'any 2006 vava ampliar els seus estudis en Geobiologia i Electrobiología i el 2008 va realitzar estudis de Space Clearing (neteja energètica d'espais) en el mateix institut. Durant els anys 2010 i 2011 va realitzar formació en I Ching amb el seu mestre de Tai-txi Tew Bunnag.Des de 2006 faiestudis de Feng Shui, neteges energètiques i estudis geo- i electrobiològics a Catalunya, Espanya i Alemanya.Des de 1998 porta practicant Tai Chi (Taijiquan), Qi Gong i Meditació Vipassana amb diversos mestres - Tew Bunnag (Tailàndia), Mei Cid (Catalunya), JuanolO Gutiérrez (Páis Basc) i Manel Saltor (Catalunya).

 

Xerrada: “Neteja energètica a la llar"

 

Les persones mantenim una relació de constant intercanvi amb el nostre entorn. Reaccionem davant pensaments, sentiments, sons, llums i colors. Les discussions i els disgustos, les malalties i els esdeveniments tristos o traumàtics es mantenen suspesos durant molt de temps a les habitacions i enterboleixen l'ambient. Una casa carregada amb aquestes energies pesades sembla malament ventilada, debilita i opressiva.

Amb el ritu de la neteja energètica alliberem les habitacions de les energies antigues adherides que ens afecten negativament. S'aclareix el passat i t'ajuda a viure en el present. Els teus espais es regeneren i s'energetitcen i així aconsegueixes més vitalitat i alegria de viure. Les teves visions noves es posaran en sintonia amb la primavera i les seves forces ascendents

 

Per a més info:  Tel.: 977 261289 - iravonnegut@goodandgreen.dewww.goodandgreen.de

 

ÀNGELS FERRANDO PRÍNCEP, Amposta
 
Reflexoterapeuta facial i podal.Terapeuta de Tui Na ( massatge de la medicina xinesa).Mestra Reiki.Terapeuta floral, energètica i emocional.Hipnòloga i Teràpies relaxants.
Consultora d’alimentació natural i energètica, formada a l’Escola de la Montse Bradford i amb la Montse Vallory de “ets el que menges”.
 
Organitzo tallers teòrics i pràctics d’alimentació natural I energètica.Amb el ventall d’aquestes tècniques, treballo juntament amb la persona interressada per arribar a un equlibri i benestar amb els tres cossos: el físic, el mental i l’emocional.
 

Xerrada i Pràctica:  "Alimentació Natural Energètica. Les Algues, verdures del Mar"

 

Les algues són una sòlida font de minerals.Son bones per al PH de la sang.Depuren el nostre organisme.

Faré una explicació de:

- Les algues i les seves propietats.

- Com les podem introduir a la nostra alimentació

- Demostracions sencilles per al nostre dia a dia.

 

 

Per a més info:  Tel.: 686 52 03 44  - angelsterapies@gmail.com 

 

https://www.facebook.com/AngelsCentreDeTerapiesNaturals

Angels Centre de Teràpies Naturlas. c/ Jardi nº 14-16 1º 3ª - Amposta.

bottom of page