top of page

Ponents de Camins Conscients 2017

Aquests vàren ser els ponents i les activitats de l'any 2017:

Fotos de l'event

CARME SABATÉ, Jesús

 

Carme Sabaté es facilitadora certificada de PSYCH-K® Avançat. Formadora/facilitadora Tapping  EFT i Ho’oponopono. Monitora Meditació Integral. Terapeuta de Reiki.  Hay Teacher i Coach Sana Tu Vida ®Louise L. Hay (Certificació oficial internacional)

Xerrada/Taller experimental basat en la filosofia de Louise Hay: COM ESTIMAR-TE A TU MATEIX “Sana Tu Vida”
 

El mètode "Sana la teva Vida" de Louise Hay és un model de transformació personal  precursor de la psicologia positiva i del Coaching Personal. Basat en l'auto estima a través de l'enfocament integrador de cos- ment- emoció- esperit.

Els  tallers "Sana la teva Vida" ofereixen  un temps i un espai tranquil i amorós per reconèixer  el nostre veritable JO.

Mirar cap a dins i escoltar la nostra veu interior és un dels treballs més difícils. No la veu de l'ego, la de la personalitat, la que sempre busca raons i excuses, sinó escoltar la veu del cos, la del cor, la que realment ens mostra des de el sentir,  el que ens està dient la nostra ànima.

Per fer-ho cal un compromís ferm amb nosaltres mateixos i coratge.

Per experiència us puc dir que hi ha un abans i un després d'aquesta decisió. És un viatge cap a la nostra essència i ens porta a  la PAU INTERIOR.

 

Dades de contacte:

Espai Namasté - C/ Sant Isidre, 22  - Jesús 43590    

Telèfon: 637048781

A/e: carmesabate@msn.com

Web: www.carmesabate.com

 

HILDEBRANDO MEIX TUBAU, Tortosa

 

Actualment és hipnòleg. Dedicat a la investigació mitjançant la hipnosi i les regressions. Radiestesista i conferenciant.

Ha publicat 4 llibres dedicats al món espiritual:

"El Gran Viatge cap a la Llum"

"La teva Veu Interior"

"Regressions: els meus millors casos"

"Històries Humanes-la Causa i l'Efecte"

Xerrada: "La possessió espiritual i les seves conseqüències " 


La depressió és la malaltia de la vida moderna. La majoria de les depressions estan causades per invasió d'esperits en les nostres "aures" que a més ens produeixen canvis en el nostre caràcter i que ens treuen la nostra energia, portant-nos a estats de debilitat alarmants.

En aquesta xerrada parlarem de com es produeixen aquestes "possessions" i també de com lliurar-nos d'elles. També explicarem les diferents formes de protecció contra aquests esperits negatius.

YUBITZA BRITO, Sant Carles de la Ràpita

 

A causa de mi infància de pares separats, amb un pare absent, una mare amb massa pors i una àvia que em va criar ensenyant-me a no confiar en ningú, vaig créixer sostenint profundes carències emocionals que em van portar a perdre tota la confiança en mi mateixa.
Durant part de la meva infantesa i joventut vaig estar buscant constantment la felicitat i el sentit de la vida, sempre acompanyada dels Guies i Mestres espirituals, amb els que connectava des de molt aviat.
La vida és meravellosa i com sempre et dóna el que necessites, als 26 anys em va fer comprendre que:
"La felicitat no està fora de nosaltres, la capacitat de ser feliç és un atribut que portem dins, és una capacitat intrínseca del nostre Ésser, només hem de deixar-la sortir"
A partir d'aquest moment vaig començar un viatge sense retorn cap al meu interior, per tal d'alliberar-me de les pors de la ment i aprendre el llenguatge de la vida per estimar-me i així poder descobrir qui era l'autèntica Yubitza.
Tot aquest viatge el vaig complementar formant-me en diferents tècniques com: hipnosi, registres akáshics, meditació canalitzada, comunicació espiritual i Tarot Terapèutic, encara que la màxima saviesa l'he adquirit de les meves experiències i aprenentatges com caminant
de la vida.
També sóc bloggera i publico vídeos en el meu canal de Youtube.

Xerrada-Taller: "Permet que els teus desitjos es manifestin"

 

Aquesta sessió està destinada a permetre'ns manifestar tots els nostres desitjos sense excepció.
Tots els nostres desitjos neixen del nostre cor i això vol dir que neixen de la nostra ànima.
Quan som capaços de donar-los permís perquè es manifestin en la nostra matèria vol dir que hem aconseguit un equilibri complet de Terra, Cel, Ànima.
Moltes vegades perdem aquest equilibri a causa de la nostra educació, la societat, programes mentals limitants i sobretot per una manca de poder personal i autoestima amb nosaltres mateixos que ens desconnecta de la nostra ment creativa i creadora.
Tots els nostres desitjos sense excepció, formen part d'una demanda a nivell ànima per experimentar certes vivències que ens aproximen més a la nostra essència o missió de vida.
Per això és molt necessari no vetar, ni jutjar cap desitjos, ja sigui material o espiritual.
Tot judici ve de l'ego (la nostra ment distorsionada), si ens connectem a aquest judici és quan deixem escapar l'oportunitat de que els nostres desitjos es manifestin.
En aquesta conferència / taller parlarem de com podem connectar-nos a la nostra ment creadora i jugarem amb el poder de la visualització i la capacitat de sentir el nostre desig.
Converteix-te en allò que vols i Experimentaràs la plenitud de la teva ànima.

Dades de contacte:

Tel. 688 374 443

info@mentesanavidarica.com

www.mentesanavidarica.com/

www.youtube.com/YubitzaBritoVidaRica

www.facebook.com/YubitzaBritoVidaRica


PILAR CENTELLES, L'Aldea

Com a farmacèutica sempre m’ha preocupat la salut de les persones i la fitoteràpia ha estat un territori molt estimat i conegut per mi. Actualment, després d’ampliar el meu coneixement cap a la connexió cos-ment-emocions amb formació en somatoteràpia, uneixo tota l’experiència professional i l’interès de la societat cap a l’ús de les plantes medicinals impartint cursos i tallers sobre el tema, amb el propòsit d’ampliar la visió que tenim de la malaltia, i anar cap a una visió psico-somàtica i que impliqui l’ésser humà complet, com a entitat física, emocional, mental i espiritual que és.
També en el marc de la salut, imparteixo tallers amb la Escuela Cuerpo y Esencia sobre Salut i Respiració Conscient.
D’altra banda, atenc consultes individuals a l’espai Lilah, per acompanyament en transtorns diversos, tant físics com emocionals o de caire més espiritual. I condueixo grups de moviment corporal conscient i meditació; també grups de dones, amb un treball basat en els missatges i instruccions dels contes del llibre “Mujeres que corren con lobos" 

 

Xerrada-Taller:  "RITUALS. La importància de recuperar-los i integrar-los a la nostra vida quotidiana."

 

Des de temps immemorables la humanitat ha fet ús del ritual com una forma de connectar-se a allò que està més enllà de lo visible, per sentir la connexió amb la Vida, l’Esperit. Rituals d’agraïment, de peticions, per honorar, per ofrenar,… tan se val el propòsit, tots són pura manifestació de la col.laboració humano-divina, de la cooperació d’una part amb el Tot.
Què ens ha passat que els rituals pràcticament han desaparegut de la nostra vida? Ha suposat alguna pèrdua per a l’ésser humà aquest allunyament? Per què recuperar-los?…
I encara més: si decidim recuperar-los, cóm acompanyem aquesta restauració per sentir-la verdadera i el més natural possible?
Aportaré la meva visió particular des de la pròpia experiència i cel.lebrarem un ritual preparat especialment per a l’ocasió.

Dades de contacte:

Tel. 696 449 454
pilar@remeisperlanima.com
www.remeisperlanima.com
Espai Lilah, C/ Vilanova, 14 43896-L’Aldea

PERE CLOTET, Tortosa

Llicenciat en Psicologia per UOC (especialitzat en Psicología Clínica i de la Salut). Postgrau en Intervenció Educativoterapèutica Assistida amb Cavalls (UB). Certificat en Psicoterapia Assistida amb Equins (EAGALA).  Enginyer Agrícola (UPC). Expert en doma i maneig del cavall

Especialitzat en Teràpia emocional amb infants, adolescents i adults, amb més de 10 anys d’experiència en consulta. 

Sovint els trastorns psicològics són emocions mal gestionades que acaben provocant estats alterats d’ànim com la depressió, l’ansietat, etc. A través d’una correcta gestió de les emocions, podem recuperar l’equilibri a les nostres vides.

Crec en un concepte holístic del ser humà i dels seus tres cossos: el físic, l’energètic i l’emocional i per tant, qualsevol carència en el camp emocional, corporal o energètic provoca el desequilibri, les malalties i les alteracions. 
Des d’aquest enfoc, amb la suma de diversos tipus d’intervencions com tècniques psicològiques, Flors de Bach, quiromassatge i teràpies energètiques, ajudem a recuperar l’equilibri emocional, físic i energètic que constitueixen la base de la sanació.
El contacte amb animals ha sigut una constant en la meva vida, per això vaig voler incorporar-los com a col·laboradors en els processos terapèutics. Tots els que convivim amb animals en el nostre dia a dia, sabem els múltiples efectes positius que ens aporten.
Des del 2012 treballo junt als nostres amics equins com a facilitadors dels processos psicològics dels meus clients / pacients. Amb ells s’aconsegueixen més eficaçment millores en la capacitat d’expressar emocions,  en el control de la conducta i la capacitat d’atenció, i una correcta gestió de la frustració, les pors i en definitiva, una sana relació amb sí mateix i els altres.

La meva trajectòria com a formador s’inicià en 2011 i des de llavors he impartit sessions de coaching grupal, comunicació no verbal i educació emocional.  
En els darrers anys he centrat les meves formacions en l’educació emocional per a pares i professors, posant la màxima atenció en l’estat emocional de l’infant, deixant en un segon terme els continguts curriculars i els aprenentatges acadèmics.


Altres formacions: Flors de Bach, Morfopsicologia, Kinesiologia, Quiromassatge, Shiatsu, Hipnosis.
 

 

Xerrada-Taller:  CONNECTAR AMB LA NATURA: “ Una eina per a recuperar la salud física y emocional “

Quan més va evolucionant la nostra societat, més es va desvinculant de la natura. A mesura que ha augmentat la tecnificació, la digitalització i la vida en les ciutats, paral·lelament l’ésser humà ha augmentat els nivells d’ansietat, d’estrès, i altres problemàtiques psico emocionals.

Tots som conscients que el contacte amb la natura ja sigui a través d’aquella escapadeta de cap de setmana a la muntanya, o bé aquell ratet a la  platja, ens aporten benestar.

Són moments ens aporten aquella pau espiritual i equilibri que necessitaríem en el nostre dia a dia, i que per desgracia ens es difícil d’aconseguir.

Per això, cal que tinguem consciència de la importància del contacte amb la natura i els animals, de la biofilia, com a eina bàsica per a recuperar la nostra salut física i emocional.

Dades de contacte:

Tel. 690 68 34 74 
pereclotet@gmail.com

www.pereclotet.com

TOMÁS ALVARO NARANJO, Tortosa

Llicenciat en Medicina i Cirurgia i doctor en Anatomia Patològica, especialista en l'estudi del sistema immune i els seus tumors.
Inmunopatòleg, especialitzat en Medicina Sintergètica e Integrativa i estudiós del camp de la Medicina bioenergètica i vibracional.
Llicenciat en Psicologia Clínica, i interessat en el món de la Psicologia i la Psicoteràpia Transpersonal.
Expert en Psiconeuroimmunologia i en tècniques de Psicologia Energètica.
És també científic i investigador de la resposta immune en càncer, fibromiàlgia i altres malalties, amb més de 100 publicacions científiques.
Organitzador i director de congressos i cursos científics sobre el sistema immune i les seves anomalies.
Director mèdic del Centre de Medicina Integrativa Arjuna Tortosa.
Investigador Col·laborador a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

 

Xerrada-Taller:  "Nutrició i Consciència"

Necessitem nodrir-nos d'aliments amb les seves calories, els seus macro i els seus micronutrients. Ells aporten energia i modulen el tono emocional. A més, la dieta modifica la microbiota intestinal i regula l'aparell digestiu, amb les seves hormones i neurotransmissors. L'aparell digestiu és un autèntic segon cervell que ordena el funcionament del sistema nerviós central, la seva capacitat cognitiva, el estat d'ànim i el nivell de consciència i espiritualitat de la persona.

 

Dades de contacte:

arjunatortosa@gmail.com
www.arjunatortosa.org
Tel. 977-4441531

MARIA IGLESIAS, Sant Carles de la Ràpita

Coach, màster-trainer en PNL i acompanyant en Psicosomàtica Clínica. 

Treballa amb les persones en els seus processos de millora personal, tant a nivell emocional, físic i/o psicològic, acompanyant-les per a crear punts d'unió des d'on està la persona ara, fins on vol arribar.  Experta en canvis. Li agrada escriure i organitzar activitats per a major benestar social.

Xerrada - Taller: "Estrès i Salut"


Una introducció a l'estrès, què és, classes d'estrès i com ens afecta a la nostra salut. 
Pensaments-emocions-cos físic estan lligats en perfecta harmonia. No ens podem separar dels nostres pensaments i emocions. L'estrès pot jugar al nostre favor o en contra.
Exercicis pràctics aplicant alguns recursos que podem fer quan ens sentim estressats.

Dades de contacte:

 

Tel. 606 32.08.54

mariaiglesiaspnl@yahoo.es

www.mariaiglesiasbienestar.blogspot.com

Facebook: Maria Iglesias

INMA IBAÑEZ, Sant Carles de la Ràpita

Inma Ibañez (Saragossa, 1966) és Yogui amb més de 19 anys d'experiència. Titulada com a Professora de ioga, meditació i filosofia de Swami Sivananda per l'Escola Ioga Studio de Barcelona, ha passat llargues temporades de retir en diferents centres de la Península així com a l'Índia i Mèxic.

Va començar la seva pràctica constant de ioga a l'any 2000 en Ioga Center. Va iniciar el curs de professora tres anys més tard en Ioga Studio, amb Xavier Solà i Pilar Ruberte.

Durant el curs 2003-2004 va assistir a les classes de formació de Soma (Xavier Satrústegui) a l'escola Whyrt. Allà va ampliar els seus coneixements de ioga i psicologia. També va aprofundir en la filosofia esenia i va aprendre Reiki i Disseny Humà.

Inma va estudiar a la prestigiosa Escola Sadhana, amb els professors Carlos Fiel i Arjuna. Des de l'any 2005 imparteix classes particulars de Hatha Ioga, meditació i filosofia oriental.

Els seus alumnes afirmen que la seva manera d'ensenyar aporta "seguretat, calma i alegria".

 

Pràctica: “Yoga per esportistes: flexibilitat i força

¿Corres, camines, escales, vas amb bici, fas Nordic walking, practiques Triatló o altre tipus d'esport ?

Amb el yoga pots millorar la teva pràctica esportiva, prevenint lesions o contractures, millorant la teva flexibilitat,
treballant la força d'una manera diferent al teu esport, equilibrant i compensant l'alineament de la teva estructura òssia. 

El yoga per a esportistes cada vegada està cobrant més importància en països com Estats Units, França, Anglaterra, Alemania,etc ja que es complementa perfectament i fa que l'esportista pugui cobrir les seves mancances.

Yoga és unió de respiració i moviment. La tradicional salutació al sol és un exemple d'aixó on cada moviment va unit a una part de la respiració.

Inhalem elevant els braços cap al cel - exhalem doblegant-los i portant-los al terra. Normalment, la inspiració es correspon amb moviments d'obertura i l'exhalació son moviments de tancament o flexió. Quan el practiques, pots sentir que gairebe sorgeix de forma natural. Es tracta de facilitar els moviments respiratoris: obrint quan inhalem (per utilitzar tota la capacitat dels nostres pulmons) i Tancant quan exhalem (per facilitar el buidatge dels nostres pulmons).
Les transicions que és fan entre postures mantingudes, com els moviments que hi ha entre les diferents asanes s'utilitzen per mantenir la concentració (en lloc de passar d'una asana a una altre sense més) i també per equilibrar l'efecte d'una postura i preparar-se per a la següent.

Aquests moviments requereixen energia i ajuden a produir calor interna, el foc (agni) purificador.

 

Dades de contacte:

Tel.: 649902552 

actosypalabras@gmail.com 

www.actosypalabras.com

www.actospalabras.blogspot.com

LLUIS BARROETA, Sant Carles de la Ràpita

Enginyer industrial i MBA, emprenedor i aficionat a córrer i caminar per les muntanyes. M'agraden els espais naturals, llocs on experimentar i connectar amb l'entorn i amb mi mateix. Practico mindfulnessrunning i chirunning fa uns quants anys , que m'han ajudat molt a millorar el camí d'autoconeixement i creixement personal.

Xerrada-Pràctica: Chirunning/Chiwalking: córrer i caminar conscient 

T'agradaria començar a caminar o a córrer? Creus que ets massa gran per intentar-ho? No saps com començar?
En aquesta sessió pràctica parlarem d'una revolucionària tècnica per córrer i caminar, creada per l'entrenador i ultramaratonià americà Danny Dreyer, i que cada vegada té més seguidors arreu del món. Els seus objectius principals són: prevenir i/o sanar lesions, córrer o caminar més ràpid, més lluny i amb menys esforç i a qualsevol edat.
Chirunning i Chiwalking prenen els elements del tai-txi (art marcial origen de la resta d'arts marcials, basat en l'observació de la naturalesa per aprendre a moure eficientment) i els apliquen a córrer o caminar d'una manera més conscient i amb atenció plena, perquè els nostres passos siguin més eficients i fluids sense castigar el nostre cos i podent gaudir del camí d'inici a fi.
Durant la sessió practicarem els elements bàsics per aconseguir sentir en el nostre cos els beneficis d'anar canviant la nostra manera de caminar o córrer:
- La postura
- ChiWalking, o com canviar la manera de caminar a una molt més beneficiosa
- La inclinació, per aprendre a utilitzar la força de la gravetat per propulsar en la carrera i no haver d'empènyer amb les cames
- El moviment de braços

- Les marxes quan fem ChiRunning
- La cadència
- els "body looseners" o exercicis previs a la cursa

Dades de contacte:

 

Tel. 617911454

Lbarroet@gmail.com

IRA VONNEGUT, Alcanar

Des de 1998 estic practicant amb entusiasme el tai-txi (Taijiquan), el Qigong (Chi Kung) i la meditació Vipassana amb diversos mestres: Tew Bunnag, Mei Cid, Juanolo Gutiérrez, Manel Saltor, Xènia Ros i Véronique Piguet. Imparteixo classes de Qigong a Alcanar, Amposta, Benicarló, Deltebre i La Ràpita.

A més em dedico a la consultoria de Feng Shui, realitzant estudis de Feng Shui, Neteges Energètiques d'espais (Space Clearing) i Estudis geo-electro-biològics a Catalunya, Espanya, Àustria i Alemanya

Pràctica: "Qi Gong (Chi Kung)" (aquesta activitat es farà a l'aire lliure a la gespa del Parc del Garbí)

 

Vull convidar-te a un viatge cap a dins del teu cos i al mateix temps cap a fora a la natura.

¿On es manifesten les emocions diferents en el teu cos, com pots enfortir els teus òrgans i quina qualitat t'ofereix cada estació?

 

Dissabte día 9: la ràbia
La sessió del dissabte està dedicada a l'emoció de l'enuig, de la ràbia, de la frustració i del nervosismo. Amb exercicis específics per al fetge i la vesícula biliar t'alliberes de tensions musculars, emocionals i mentals, augmentes la flexibilitat, tant física com emocional i et reconectes amb el teu potencial creatiu, amb la teva generositat i la teva escolta empàtica.

Diumende día 10: la depressió

La sessió del diumenge la dedicarem a l'estació de la tardor. Amb exercicis per als teus pulmons que regeixen l'energia respiratòria, així com l'energia del cos en la seva totalitat. La depressió i la tristesa crònica són les emocions relacionades, que moltes vegades estan acompanyades per una debilitat energètica profunda.
Viure la tardor és re-descobrir el inspirar i el expirar, enfortir el teu sistema immunitari i augmentar el flux energètic.

Us convidem a aquestes 2 sessions, on perceps la natura dins teu i el teu cos dins de la natura, guanyant més presència, vitalitat i alegria i gaudint el moment únic.

Qi Gong és un sistema holístic que coordina la postura del cos, el moviment, la respiració i la meditació. Els exercicis de Qigong consisteixen en moviments fluids que es fonen un a l'altre i que obren els canals d'energia (els meridians) i treballen els centres energètics del cos.

 

L'objectiu central al Qigong és restaurar, promoure i mantenir el Qi existent al cos, és a dir enriquir l'organisme amb energia vital i equilibrar el flux del Qi.

El cos es posa flexible i àgil, es calmen les emocions i es relaxa la teva ment. S'estableix el sentiment de satisfacció, relaxació, tal com el de vitalitat.

El taller està obert per a persones de qualsevol edat. La pràctica inclou exercicis de respiració, de moviment i de concentració.

Dades de contacte:

 

Tel.: 622 476710 

iravonnegut@goodandgreen.de

www.goodandgreen.de

NATÀLIA GABARRÓ, Tortosa

Psicòloga general sanitària. Codirectora del Centre Psíquia a Tortosa, psicología i creixement personal, Tortosa. Codirectora de Takoda Terres de l’Ebre. Educadora canina professional acreditada per l’Asociación Nacional de Adiestradores Caninos Profesionales (ANACP),  Jutgessa del Programa Ciutadà Caní Exemplar (ANACP), Formadora de formadors. Especialista en Intervencions Assistides amb Gossos de Takoda.  Especialista en modificació de conducta canina AMC-LIDER.

ALBERT LLATGE ESTEVE, Tortosa

Integrador Social. Coordinador de l’Ass. Atzavara-arrels, àrees d’infància i joventut. Coach personal. Codirector de Takoda Terres de l’Ebre. Educador caní professional acreditat per l’Asociación Nacional de Adiestradores Caninos Profesionales (ANACP),  Jutge del Programa Ciutadà Caní Exemplar (ANACP), Formador de formadors. Especialista en Intervencions Assistides amb Gossos de Takoda.  Especialista en modificació de conducta canina AMC-LIDER.

Albert i Natàlia son els directors de la delegació Takoda Terres de l'Ebre a Tortosa on realitcen activitats canines aixó com activitats i teràpies assistides amb gossos. Tenen pista d'adiestrament i treball caní i una aula de formació.

Xerrada: "El gos, més enllà de la mascota"

Prendre consciència del tipus de relació que mantenim amb els nostres companys de quatre potes, així com la importància del vincle i la comunicació que s’ha d’establir per garantir una convivència harmònica i un enriquiment continu.

Explicarem casos d'experiències reals en el camp de les intervencions assistides. I si els temps en ho permet, farem una dinàmica amb tots els assistents per a que siguin conscients del que sent un gos durant el seu dia a dia en relació a l'entorn, per fomentar l'empatia.

Dades de contacte:

 

Tel. 610026878

www.takoda.es

www.amclider.takoda.es

www.facebook.com/takodaebre

www.facebook.com/centrepsiquia

ebre@takoda.es

ASSOCIACIÓ REIKI LA RÀPITA, Sant Carles de la Ràpita

Som una organització sense ànim de lucre formada per un grup de persones amb una afinitat comú: el Reiki.
Hem creat un espai de trobada a Sant Carles de la Ràpita (Tarragona) per a qui vulgui practicar, aprendre o rebre Reiki. 
Les nostres normes bàsiques són el compromís personal i les ganes de compartir. Sempre des de l'amor, la humilitat
i la tolerància.
Els nostres objectius:
- Voluntariat de Reiki - reunint voluntaris i formant-los per a portar el Reiki a on sigui necessari.
- Formació de Reiki - realitzant cursos i tallers de Reiki.
- Promoció del Reiki - mitjançant conferències i xerrades 

Sessió grupal de REIKI per a tots els assistents.

Aquesta sessió la realitzaran membres de les associacions de Reiki de la Ràpita i de L'Aldea (TrudisLuz). No obstant si ets persona iniciada de reiki et convidem que t'ajuntes a nosaltres en aquesta especial sessió.

Dades de contacte:

Ens pots trobar a la sala de gimnàs situat al carrer Sant Tomás 68 (local l'assoc. Dones rapitenques) de La Ràpita
Contacte: reikilarapita@gmail.com

Tel. 696919089 - Laura

Facebook: Reiki la Ràpita

---

ASSOCIACIÓ REIKI TRUDISLUZ, L'Aldea

Martina Capeille, Sant Carles de la Ràpita

Martina va néixer a Lyon l'any 1956. Als 14 anys va tindre el seu "despertar" espiritual observant durant més de 3 hores a una persona que meditava a  a la platja. La seva connexió amb el seu primer "guia" va anar més enllà de les paraules.

Es va formar a França durant més de 20 anys en cant vèdic i yoga progressiu hatha i viniyoga. El seu mestre Martyn Neal va ser alumne de Desikachar (fill del mestre Shri Krishnama charya).

Martina també té una àmplia formació i experiència pràctica en acupuntura, digitopuntura, xacres, etc

Pràctica: "Cuida la teva esquena" 

Aquesta sessió pràctica es apta per a totes les persones, joves i grans, practicants o no de yoga.

Començarem amb exercicis de respiració (pranayama), cantarem el mantra de la salut, farem exercicis d'alineació de columna, d'equilibri del cos, de liberació de les energies negatives i de relaxació. I acabarem amb les nostres mans, experimentant amb els punts més importants relacionats amb els nostres meridians.

Dades de contacte:

Les classes son a la sala de gimnàs situat al carrer Sant Tomás 68 (local l'assoc. Dones rapitenques) de La Ràpita
Contacte: 679 74 75 44

bottom of page